Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Näyttelijä Matthew Perryn traaginen kuolema ja uudet käänteet tutkimuksissa

06.07.2024 15:49

# Näyttelijä Matthew Perryn traaginen kuolema ja uudet käänteet tutkimuksissa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Näyttelijä Matthew Perryn traaginen kuolema ja uudet käänteet tutkimuksissa

Näyttelijä Matthew Perry, joka tunnetaan parhaiten Chandler Bingin roolistaan kulttisarjassa “Frendit”, menehtyi 28. lokakuuta 2023 kotonaan Los Angelesissa. Perry hukkui porealtaaseen, ja hänen verestään löydettiin ketamiinia. Tällä hetkellä näyttelijän kuoleman tutkinnassa on ilmennyt uusia käänteitä. Los Angelesin poliisin raportissa mainitaan toinen tunnettu nainen, joka liittyy tragediaan.

Perryllä ja edelleen nimettömänä pysyvällä tähdellä oli yhteinen huumeriippuvuus. Kuulusteluissa nainen vakuutti elävänsä nyt raitista elämää, mutta lainvalvontaviranomaisten lähteet kuvaavat häntä “käveleväksi apteekiksi”. On ilmestynyt valokuvia, joissa Perry ja hänen tunnettu seuralaisensa ovat lääkärin vastaanotolla, jossa Perry sai voimakasta lääkehoitoa.

“Lääkärin määräämät ketamiinihoidot olivat heille molemmille yhteisiä, ja he jakoivat lääkäreidensä tietoja toisilleen. He keskustelivat usein riippuvuuksistaan ja siitä, miten saisivat lisää annoksia. Jos viranomaisilla olisi pääsy jommankumman heidän puhelimiinsa, erityisesti tämän toisen julkkiksen, he todennäköisesti löytäisivät keskusteluja huumeiden hankkimisesta”, kertoi sisäpiiriläinen.

Matthew Perryn kuolemasta on nyt liitetty toinenkin julkkis. Aiemmin tutkijat takavarikoivat puhelimen, kannettavan tietokoneen ja muita laitteita 46-vuotiaalta mallilta Brooke Muellerilta, joka on näyttelijä Charlie Sheenin entinen vaimo. Hänkin kamppaili huumeriippuvuuden kanssa ja tutustui Perryyn kuntoutuksessa. Poliisi ei pidättänyt Muelleria, mutta häntä kuulusteltiin useaan otteeseen, ja hän ilmaisi halukkuutensa tehdä yhteistyötä tutkinnassa. Mueller on vuosien ajan kärsinyt erilaisista päihdeongelmista. Heinäkuussa 2011 hän suoritti kuntoutusohjelman, ja kaksi vuotta myöhemmin hänen lapsensa otettiin huostaan epäiltyjen huumeidenkäyttöongelmien vuoksi, minkä jälkeen hän kävi uudelleen hoidossa, kertoo InTouch.

Perryn läheinen ystävä Jennifer Aniston on myös kommentoinut tapahtumia. Kuolinsyyntutkijan mukaan Perry kuoli ketamiinimyrkytykseen ja hukkumiseen. Näyttelijän kehossa oli yhtä paljon ketamiinia kuin potilaalla yleisanestesiassa. Perry oli avoimesti puhunut ketamiini-infuusiohoidoista masennuksen hoitona, mutta viimeisin hoito oli puolitoista viikkoa ennen hänen kuolemaansa, ja lääke poistuu elimistöstä vain 3-4 tunnissa. Viranomaiset jatkavat selvitystyötä, miten ja mistä Perry sai tappavan annoksen.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 14:57:22