Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Odesan_fitnessvalmentaja_haukkui_sotilasta ja sai ansionsa mukaan

06.07.2024 13:54

# Odesan_fitnessvalmentaja_haukkui_sotilasta ja sai ansionsa mukaan
Lukuaika: 2 minuuttia

# Odesan_fitnessvalmentaja_haukkui_sotilasta ja sai ansionsa mukaan

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa Odesasta kotoisin oleva fitnessvalmentaja ilmaisee vihaa sotilasta kohtaan ja toivottaa tälle sekä kaikille ukrainalaisille sotilaille kuolemaa. Tämä tapaus on jälleen yksi esimerkki epäkunnioittavasta suhtautumisesta Ukrainan puolustajiin. Sotilaat ja aktivistit ovat alkaneet reagoida nopeasti tällaisiin loukkauksiin.

Tunnettu odesalainen aktivisti Demjan Ganul julkaisi videon Telegram-kanavallaan. Hänen lähestymistapansa näiden loukkaajien “koulutuskeskusteluihin” saattaa vaikuttaa radikaalilta, mutta Ganul kertoi videon herättäneen hänessä voimakkaan adrenaliiniryöpyn ja kostonhalun.

Valmentajan ja sotilaan välinen keskustelu oli täynnä kirosanoja ja loukkauksia. Kun sotilas yritti selvittää syytä valmentajan käytökseen, tämä jatkoi sotilaiden haukkumista ja nimittelyä. Käytöstä kuvattiin todisteeksi, mutta valmentaja ei suostunut paljastamaan nimeään ja jatkoi ihmisten loukkaamista.

Kun video julkaistiin, valmentaja sai fyysisen rangaistuksen – hänelle ilmeisesti murrettiin nenä. “Olen yhteydessä sotilaaseen, jota tämä kelvoton loukkasi. Hänen nimensä on Sevastian Gogovits, ja olemme matkalla hänen luokseen. Tällä kertaa kukaan ei auta häntä”, kommentoi Ganul.

Tämän jälkeen Ganul julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa verisen valmentajan taustalla. Hän ironisoi, että valmentaja liukastui lattialla ja mursi kasvonsa. “Sanoinhan, että sotilaita ei saa loukata. Ehkä nämä typerykset oppivat, ettei kannata olla härski, vaikka olisitkin fitnessvalmentaja ja hieman lihaksikas”, Ganul kommentoi.

Odesalainen fitnessvalmentaja Sevastian Gogovits sai päivän “jackpotin”. Hän ei ainoastaan saanut iskuja kasvoihinsa, vaan hänet myös vietiin sotilasrekisteröintikeskukseen. Videolla näkyy, kuinka aktivisti Ganul saattaa hänet kuljetusajoneuvoon, kun valmentaja yrittää soittaa jollekin.

Aikaisemmin Ganul ja sotilasasuiset henkilöt kävivät kotona Vadim Ševelenkolla, joka oli loukannut sotaveteraania ja tunnettua eläinlääkäriä Oleksij Prytulaa. Sotilaille ei aluksi avattu ovea, mutta Ganul lupasi odottaa, kunnes Ševelenko palaa kotiin. Hän tarjosi myös palkkiota tiedoista, jotka johtaisivat tämän henkilön löytämiseen.

Tapaus liittyi eläinlääkäriaseman asiakkaaseen, joka loukkasi sotaveteraania, jolla oli amputoidut jalat, väittäen, ettei huomannut proteeseja. Sotaveteraani Oleh Symoroz, joka myös menetti molemmat jalkansa rintamalla, kertoi, että Ševelenko työskenteli varamiehenä varapääministeri Olga Stefanišinalle. Skandaalin jälkeen hänet erotettiin välittömästi.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:09:29