Eilen yhteensä 88810 latausta

20272 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ongelmia Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliitossa: Ero häämöttää?

06.07.2024 10:49

# Ongelmia Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliitossa: Ero häämöttää?
Lukuaika: 2 minuuttia

# Ongelmia Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliitossa: Ero häämöttää?

Viime kuukausien aikana Hollywoodin tähtipiireissä on puhuttu paljon Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliiton ongelmista. Tämä tähtipari on ollut naimisissa vasta kaksi vuotta, mutta joidenkin länsimaisten medioiden mukaan he ovat eronneet salaa jo maaliskuussa 2024. Huhuja on lisännyt se, että pari on esiintynyt julkisuudessa ilman vihkisormuksia ja asuu eri taloissa.

Nyt on selvinnyt, että 78-vuotias Guadalupe Rodriguez, Jennifer Lopezin äiti, on kehottanut tytärtään ajattelemaan itseään ja hakemaan avioeroa, jotta hän voisi keskittyä uraansa ja 16-vuotiaisiin kaksoslapsiinsa Emme ja Max.

”Jenniferin äiti sanoi hänelle: ‘Vähennä tappiosi ja siirry eteenpäin, jotta et pahenna tätä sekasotkua.’ Hän sanoi, että Jennifer oli vuosia pitänyt Benia ritarina kiiltävässä haarniskassa. Hän ei ollut se henkilö, jona Jennifer häntä piti. Tämä on aiheuttanut hänelle liikaa vahinkoa, ja sen takia hän on kadottanut käsityksen siitä, kuka hän on ja mitä hän edustaa,” selitti sisäpiiriläinen.

Jennifer Lopezin siskot, Leslie Ann ja Lynda, jakavat äitinsä huolet. He ovat huolissaan, että laulaja on menettänyt käsityksen siitä, mitä hänen avioliittonsa on.

”Jennifer tuntee nyt, että Ben ei ansaitse häntä, ja hänen siskonsa ovat samaa mieltä. He haluavat tietysti, että Lopez on onnellinen, mutta he kokevat, että heidän sisarensa on niin kiinni siinä, mitä sen pitäisi olla, että hän ei näe sitä sellaisena, kuin se on nyt. He haluavat, että hän ensiksi hakee avioeroa ja jatkaa elämäänsä – keskittyen lapsiin ja uraansa. Hänen perhettään harmittaa, että Ben ei näe, että on nainen, jota miljoonat rakastavat ja joka rakastaisi häntä ikuisesti – mutta hän ennemmin luovuttaa kuin yrittää korjata asioita,” kertoi lähde Daily Mailille.

On mielenkiintoista, että aiemmin Guadalupe oli täysin eri mieltä vävystään. Vuonna 2023 tähden äiti kertoi kansallisessa televisiossa rukoilleensa kahden vuosikymmenen ajan, jotta hänen tyttärensä ja näyttelijä palaisivat yhteen.

Jenniferillä oli synkkä ilme, kun hän hiljattain juhli itsenäisyyspäivää Hamptonsissa ilman aviomiestään. Lopezin seurassa oli hänen managerinsa Benny Medina. Artisti oli pukeutunut raidalliseen puseroon, ruskeisiin korkeavyötäröisiin housuihin ja sandaaleihin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogini ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 19:43:43