Eilen yhteensä 88810 latausta

20275 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Sähkökatkot Rostovin alueella: Sattumaa vai kohtalon ivaa? #Rostov #Venäjä #sähkökatkot #dronit

06.07.2024 16:17

# Sähkökatkot Rostovin alueella: Sattumaa vai kohtalon ivaa? #Rostov #Venäjä #sähkökatkot #dronit
Lukuaika: < 1 minuutti

# Sähkökatkot Rostovin alueella: Sattumaa vai kohtalon ivaa? #Rostov #Venäjä #sähkökatkot #dronit

Rostovin alue Venäjällä on kohdannut vakavia sähkökatkoja, jotka ovat aiheuttaneet suurta haittaa paikallisille asukkaille. Alueella on otettu käyttöön virallinen aikataulu, jonka mukaan sähkökatkokset kestävät kahdesta kolmeen tuntia, mutta todellisuudessa asukkaat jäävät ilman sähköä huomattavasti pidemmäksi ajaksi.

Paikalliset asukkaat kertovat, että sähkökatkot alkoivat “dronin saapumisen” jälkeen. “Россети Юг” on ilmoittanut, että katkojen syynä on tehonpuute, mutta tarkkoja syitä ei ole kerrottu. Yhtiö toimii yhdessä alueen teollisuus- ja energiaviraston kanssa ja toivoo, että ongelma saadaan pian ratkaistua.

“Регіональне диспетчерське управління енергосистем Ростовської області та Республіки Калмикія” on määrännyt sähkökatkojen aikataulun, mutta paikalliset asukkaat kertovat, että katkojen kesto ylittää usein ilmoitetut kaksi tai kolme tuntia. Joissakin tapauksissa sähkökatkot kestävät jopa 6-12 tuntia, ja jotkut asukkaat ovat olleet ilman sähköä yli vuorokauden.

Kommenttien mukaan sähkökatkot saattavat liittyä dronehyökkäykseen. “Juuri dronin saapumisen jälkeen. Aika kummallinen sattuma”, kirjoitti eräs asukas nimeltä Aleksandr.

Lisäksi monet asukkaat kertovat vesihuollon puutteesta ja alhaisesta jännitteestä, mikä vaikeuttaa valaisimien käyttöä ja estää energiaintensiivisten laitteiden käytön. Sähkökatkot vaikuttavat myös kaupungin infrastruktuuriin, kuten liikennevaloihin.

Yhtäkään sähkökatkojen aikataulua ei ole esitetty asukkaille, ja puhelinlinjat, joilta yritetään saada tietoa, eivät toimi.

Samaan aikaan Ukrainan energiayhtiö “Укренерго” ilmoitti, että suunnitellut sähkökatkot peruttiin tilapäisesti viideksi tunniksi koko maassa. Tämä johtui sähkönkulutuksen vähenemisestä ja aurinkovoimaloiden tuotannon lisääntymisestä. Ukrainan energiaministeriö kertoi myös, että sähköntuonti Puolasta auttoi osittain korvaamaan tehonpuutteen.

Kommentoi tätä artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukemaan blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 20:21:19