Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Traaginen onnettomuus Riiassa: Autojen törmäys vei 14 ihmisen hengen

06.07.2024 22:32

# Traaginen onnettomuus Riiassa: Autojen törmäys vei 14 ihmisen hengen
Lukuaika: < 1 minuutti

# Traaginen onnettomuus Riiassa: Autojen törmäys vei 14 ihmisen hengen

Lauantaina 6. heinäkuuta Riian alueella, Riiassa, tapahtui traaginen liikenneonnettomuus, jossa kuoli 14 ihmistä. Onnettomuuden aiheuttajaksi epäillään säiliöauton kuljettajaa, joka ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi minibussiin, jossa oli matkustajia.

Onnettomuudessa menehtyivät molempien ajoneuvojen kuljettajat sekä 12 minibussin matkustajaa, joiden joukossa oli yksi lapsi. Lisäksi yksi matkustaja on sairaalassa kriittisessä tilassa. Alustavien tietojen mukaan säiliöauton eturengas saattoi irrota ajon aikana, mikä johti kuljettajan menettämään ajoneuvon hallinnan.

Tapahtuman yksityiskohtia käsiteltiin yleisesti Telegramissa. Tapauksen johdosta kuolleiden määrä nousi 14:ään, ja yksi nainen, Netishynin kaupungista Hmelnytskyin alueelta, taistelee edelleen hengestään sairaalassa. Uhrien joukossa on kuusivuotias poika.

“Syyttäjänviraston mukaan 6. heinäkuuta Goryshtshe-Riika-Starokostiantyniv -tiellä, lähellä Verhiv-kylää Riian alueella, säiliöauton kuljettaja ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Riika-Hmelnytskyi -reitin minibussiin. Onnettomuudessa kuoli molempien ajoneuvojen kuljettajat sekä 12 minibussin matkustajaa, joiden joukossa oli 6-vuotias poika. Yksi nainen, Netishynin kaupungista Hmelnytskyin alueelta, on kriittisessä tilassa sairaalassa”, kerrotaan syyttäjänvirastosta.

Paikalle saapui heti onnettomuuden jälkeen tutkintaryhmä, asiantuntijapalvelu, syyttäjänviraston, poliisin, pelastuspalvelun ja aluehallinnon edustajat. Tutkinta on käynnissä ja kaikkien uhrien henkilöllisyys on vahvistettu.

Esitutkintaa johtavat Riian alueen poliisilaitoksen kokeneimmat tutkijat ja syyttäjät. Presidentti Volodymyr Zelenskyi esitti iltaviestissään surunvalittelut onnettomuuden uhrien omaisille.

Paikallisen lehdistön mukaan säiliöauton renkaan irtoaminen saattaa johtua kuumuudesta, joka on voinut vahingoittaa aiemmin korjattua rengasta. Tämä on saattanut tehdä ajoneuvon hallitsemisen mahdottomaksi.

Traumaattinen onnettomuus tapahtui Goryshtshe-Riika-Starokostiantyniv -tiellä lähellä Verhiv-kylää 6. heinäkuuta kello 15:45. Paikalle saapuneet lääkärit eivät voineet enää auttaa suurinta osaa uhreista, sillä he menehtyivät heti onnettomuuspaikalla.

Muutama päivä ennen tätä onnettomuutta, 24. kesäkuuta, Kryvyi Rihissä tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa kuorma-auto ja minibussi törmäsivät, ja yli 20 ihmistä vietiin sairaalaan. Lisäksi 17. kesäkuuta linja-auto joutui onnettomuuteen Zakarpattian alueella, jolloin 11 ihmistä loukkaantui, mukaan lukien kaksi lasta.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreonin kautta lukemaan blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:07:33