Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ukrainan mobilisaation tiukennukset ja ankarat rangaistukset #Ukraina #Mobilisaatio #Rangaistukset #Sakot

06.07.2024 01:52

# Ukrainan mobilisaation tiukennukset ja ankarat rangaistukset #Ukraina #Mobilisaatio #Rangaistukset #Sakot
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ukrainan mobilisaation tiukennukset ja ankarat rangaistukset #Ukraina #Mobilisaatio #Rangaistukset #Sakot

Ukrainan oikeusministeriön mukaan, mikäli asevelvollinen ukrainalainen ei päivitä tietojaan alueellisessa rekrytointikeskuksessa (TЦК), hänelle voidaan määrätä sakko rangaistukseksi. Jos henkilö kieltäytyy maksamasta sakkoa, häntä vastaan aloitetaan ulosottomenettely. Tällöin tiedot päätyvät ulosottorekisteriin, ja maksamattomuuden seurauksena voi olla vakavia seuraamuksia.

Ministeriön mukaan määrätty sakko tulee maksaa laissa säädetyssä ajassa. Muutoin valtiolla on oikeus jäädyttää velallisen tilit, siirtää varoja näiltä tileiltä ja myös takavarikoida henkilön omaisuutta myyntiä varten.

Jos haluat tarkistaa, onko sinua vastaan aloitettu ulosottomenettely, voit käyttää automatisoitua ulosottojärjestelmää. Järjestelmään rekisteröidään kaikki ulosottodokumentit ja -toimenpiteet. Järjestelmästä löytyy seuraavat tiedot:
– Sukunimi, etunimi, isännimi
– Velallisen syntymäaika (päivä, kuukausi, vuosi) ja velkojan (henkilönä) sukunimi, etunimi, isännimi (jos saatavilla)
– Juridisen henkilön nimi ja tunnistenumero (velallinen ja velkoja)
– Ulosottotapahtuman numero

Kaikkien asevelvollisten ukrainalaisten on päivitettävä sotilasrekisteritietonsa viimeistään 16. heinäkuuta. Tämä voidaan tehdä henkilökohtaisesti TЦК:ssa ja rekrytointikeskuksessa, Reserve+ -järjestelmän kautta tai paikallisessa palvelupisteessä (ЦНАП).

Viimeiseen päivämäärään on enää 18 päivää. Miehille, jotka eivät ilmoita ajantasaisia tietojaan TЦК:lle, uhkaa 17 000–25 000 grivnan (noin 430–640 euron) sakko. Lisäksi heiltä voidaan evätä oikeus ajaa autoa.

Muistutuksena, hallituksen päätöksen mukaan ukrainalaisia, jotka eivät päivitä tietojaan TЦК:ssa ajoneuvoistaan 20. kesäkuuta mennessä, sakotetaan 20 000 grivnalla (noin 510 euroa). Toistuva sakko on suurempi. Tietoja on päivitettävä kahdesti vuodessa.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:24:03