Eilen yhteensä 88810 latausta

20273 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Uudet iskut Venäjälle: #Krasnodar #dronehyökkäys #tulipalot

06.07.2024 05:06

# Uudet iskut Venäjälle: #Krasnodar #dronehyökkäys #tulipalot
Lukuaika: < 1 minuutti

# Uudet iskut Venäjälle: #Krasnodar #dronehyökkäys #tulipalot

Venäjälle saapui jälleen yöllä 6. heinäkuuta useita iskuja tehneitä droneja. Tällä kertaa iskut kohdistuivat Krasnodarin alueeseen, jossa iskujen seurauksena vahingoittui useita matkapuhelinmastoja ja kahdella öljyvarastolla syttyi voimakkaita tulipaloja. Venäjä syytti perinteisesti Ukrainaa iskuista.

Venäläisten tiedotusvälineiden mukaan hyökkäykset kohdistuivat Jeiskin, Leningradskin ja Pavlovskin alueille. Hyökkäykset suoritettiin väitetysti Ukrainan käyttämin isku-dronein. Paikalliset viranomaiset väittivät, että kaikki dronet olisi “ammutettu alas”.

Vahinkojen osalta venäläiset selittivät kaiken johtuvan “dronejen sirpaleista”. Venäläiset viranomaiset myönsivät, että Jeiskissä venäläisten ilmatorjunta vahingoitti matkapuhelinmastoja. Pavlovskan ja Leningradskin kylissä syttyi myös polttoainesäiliöitä palamaan – jälleen väitetysti dronejen sirpaleiden vuoksi.

Tällä hetkellä ei ole raportoitu loukkaantuneista tai menehtyneistä venäläisistä. Venäläiset palokunnat yrittävät parhaillaan sammuttaa paloja.

Iskuryöppy Venäjälle

Drone-iskut Venäjälle ovat jo arkipäivää. Äskettäin Krasnodarin alueella hyökättiin Afipskyn öljynjalostamolle. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun laitos on joutunut iskujen kohteeksi – ainakin kahdesti laitos on jo palanut onnistuneiden iskujen jälkeen. Myös useita isku-droneja iskeytyi Emenin kaupunkiin, joka sijaitsee Adygean tasavallassa. Siellä kohteena oli Lukoilin öljyvarasto, ja osumien seurauksena syttyi suuri tulipalo.

Tämän lisäksi Tambovin alueella hyökättiin öljyvarastolle. Äänekkään räjähdyksen jälkeen siellä alkoi laajamittainen tulipalo. Paikalliset viranomaiset ilmoittivat “pamahduksesta” ja palosta Platonovskyn öljyvaraston alueella Raskazovskin kunnallispiirissä Tambovin alueella. Venäläiset vakuuttavat, että uhreja ei ole.

Kommentoikaa ja jakakaa tämä artikkeli ystävienne kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 19:52:54