Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Uusi Meristrategia: Zelenskyin Ilmoitus ilmoitti meristrategian tulemisesta, joka on parhaillaan viimeistelyvaiheessa pian otetaan käyttöön. strategia liittyy siihen, Venäjän Mustanmeren laivasto enää hallitse merta aluetta. merivoimat kasvattavat voimaansa. ### Uusimmat Tiedotteet Zelenskyiltä Aiemmin presidentti ilmoitti, Ukraina Iso-Britannia valmistautuvat allekirjoittamaan ennennäkemättömän 100-vuotisen sopimuksen. Hän keskusteli valmisteluista Britannian pääministerin #KeirStarmer kanssa. Tämän dokumentin yksityiskohtia Zelensky vielä paljastanut. Muistutuksena, Valkoinen talo valmistelee tapaamista #JoeBiden välillä Washingtonissa. tapaaminen tapahtuu ensi viikolla NATO-huippukokouksen yhteydessä.

06.07.2024 20:52

# Uusi Meristrategia: Zelenskyin Ilmoitus ilmoitti meristrategian tulemisesta, joka on parhaillaan viimeistelyvaiheessa pian otetaan käyttöön. strategia liittyy siihen, Venäjän Mustanmeren laivasto enää hallitse merta aluetta. merivoimat kasvattavat voimaansa. ### Uusimmat Tiedotteet Zelenskyiltä Aiemmin presidentti ilmoitti, Ukraina Iso-Britannia valmistautuvat allekirjoittamaan ennennäkemättömän 100-vuotisen sopimuksen. Hän keskusteli valmisteluista Britannian pääministerin #KeirStarmer kanssa. Tämän dokumentin yksityiskohtia Zelensky vielä paljastanut. Muistutuksena, Valkoinen talo valmistelee tapaamista #JoeBiden välillä Washingtonissa. tapaaminen tapahtuu ensi viikolla NATO-huippukokouksen yhteydessä.
Lukuaika: 2 minuuttia

# Uusi Ukrainan Meristrategia: Presidentti Zelenskyin Ilmoitus

Presidentti #VolodymyrZelensky ilmoitti Ukrainan uuden meristrategian tulemisesta, joka on parhaillaan viimeistelyvaiheessa ja pian otetaan käyttöön. Tämä strategia liittyy siihen, että Venäjän Mustanmeren laivasto ei enää hallitse merta ja aluetta. Ukrainan merivoimat kasvattavat voimaansa.

Presidentti kertoi asiasta lauantaina 6. heinäkuuta iltapuheessaan. Hänen mukaansa uusiin strategisiin linjauksiin on kirjattu Ukrainan intressit.

“Työskentelemme uuden strategian parissa valtakunnallemme merellä – Ukrainan meristrategian. Tämä strategia tullaan pian hyväksymään Ukrainan kansallisessa turvallisuus- ja puolustusneuvostossa (RNBO) – tällä hetkellä sen kohtia viimeistellään. On selvää, että sota on muuttanut voimatasapainoa koko Mustanmeren alueella, eikä Venäjän laivasto enää koskaan tule hallitsemaan tätä aluetta”, presidentti totesi puheessaan.

Presidentin mukaan uusi meristrategia turvaa Ukrainan intressit, ottaa huomioon maan uudet teknologiset mahdollisuudet ja uudet suhteet kumppaneiden kanssa. Zelensky korosti, että Ukraina on aina ollut ja tulee olemaan valtio, joka kykenee puolustamaan omia merellisiä intressejään, kuljetusreittejään sekä liittolaistensa ja kumppaneidensa etuja.

Lisäksi presidentti ilmoitti, että Ukrainan ilmatila on nyt paremmin suojattu ja työtä jatketaan edelleen.

“Tällä viikolla olemme merkittävästi vahvistaneet ilmatorjuntajärjestelmäämme, ja ensi viikko tuo mukanaan lisää tällaisia toimenpiteitä. Työskentelemme päivittäin yksityiskohtaisesti tiimimme kanssa kumppaniemme kanssa tarvittavien sopimusten saavuttamiseksi – sekä ilmatorjuntakoalitioiden että F-16-hävittäjien osalta, erityisesti Yhdysvaltojen kanssa. Valmistelemme tuloksia, joita Ukraina ja yhteinen turvallisuutemme kumppaneidemme kanssa tarvitsevat”, Zelensky painotti.

### Uusimmat Tiedotteet Zelenskyiltä

Aiemmin presidentti ilmoitti, että Ukraina ja Iso-Britannia valmistautuvat allekirjoittamaan ennennäkemättömän 100-vuotisen sopimuksen. Hän keskusteli valmisteluista uuden Britannian pääministerin #KeirStarmer kanssa. Tämän dokumentin yksityiskohtia Zelensky ei vielä paljastanut.

Zelensky kertoi myös ehdon, jonka täyttyessä Ukraina lopettaa hyökkäykset Venäjän öljynjalostamoihin. Ukrainan johtaja totesi, että tällaiset iskut jatkuvat, kunnes Venäjä lopettaa hyökkäykset Ukrainan energiakohteisiin. Presidentti korosti, että Kiovan kanta on erittäin selkeä – ja Kreml ymmärtää sen täydellisesti.

Muistutuksena, Valkoinen talo valmistelee tapaamista #JoeBiden ja #VolodymyrZelensky välillä Washingtonissa. Tämä tapaaminen tapahtuu ensi viikolla NATO-huippukokouksen yhteydessä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 12:01:51