Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # uusintakampanja kyseenalaistettu: Demokraattien johtohahmot vaativat vetäytymistä #Yhdysvallat #Biden #vaalit2024 ### Debatit Trumpin välillä: yksityiskohdat seuraukset

06.07.2024 00:01

# uusintakampanja kyseenalaistettu: Demokraattien johtohahmot vaativat vetäytymistä #Yhdysvallat #Biden #vaalit2024 ### Debatit Trumpin välillä: yksityiskohdat seuraukset
Lukuaika: 2 minuuttia

# Bidenin uusintakampanja kyseenalaistettu: Demokraattien johtohahmot vaativat vetäytymistä #Yhdysvallat #Biden #vaalit2024

Vaikutusvaltaiset Yhdysvaltain Demokraattisen puolueen jäsenet ovat vedonneet presidentti Joe Bideniin, jotta hän peruisi ehdokkuutensa vuoden 2024 presidentinvaaleissa. Vaalit järjestetään marraskuussa 2024, ja demokraatit pyrkivät löytämään uuden ehdokkaan ennen sitä. Näiden vaikutusvaltaisten demokraattien mielestä Biden ei kykene edustamaan puoluettaan tulevissa vaaleissa.

The Washington Postin mukaan joukko Bidenin vaalikampanjan lahjoittajia, demokraattimielisiä yhteiskunnallisia johtajia ja tunnettuja yrittäjiä, yhteensä 168 henkilöä, on lähettänyt kirjeen useille Bidenin neuvonantajille. Tämä tieto on saatu anonyymilta lähteeltä.

Kirjeen allekirjoittajien joukossa ovat muun muassa:

– Walmart-ketjun perustajan miniä ja miljardööri Christy Walton
– Miljardööri-sijoittaja Mike Novogratz
– Entinen Googlen johtaja Nin Mosberger-Tang
– Harvardin oikeustieteellisen tiedekunnan professori Lawrence Lessig
– New Yorkin yliopiston professori ja podcast-juontaja Scott Galloway
– Weyco Groupin toimitusjohtaja Tom Florsheim
– Entinen armeijan ministeri Louis Caldera

Kirjeessä sanotaan: “Kunnioittaen pyydämme teitä luopumaan ehdokkuudestanne uudelleenvalintaan demokratian ja kansakuntamme tulevaisuuden vuoksi… Olemme aktiivisesti puhuneet toisen Donald Trumpin kauden aiheuttamista uhkista. Riskit Amerikalle ovat vakavat: globaali ja sisäinen epävakaus, liittolaissuhteiden hylkääminen, klaanipääoma, poliittinen kosto ja naisten sekä muiden ryhmien oikeuksien jatkuva rapautuminen.”

Allekirjoittajat kehottavat Bideniä symbolisesti “siirtämään soihtua” toiselle ehdokkaalle. He ehdottavat, että Biden ottaisi esimerkkiä George Washingtonista, joka aikoinaan päätti olla pyrkimättä kolmannelle presidenttikaudelle.

### Debatit Bidenin ja Trumpin välillä: yksityiskohdat ja seuraukset

Viime kuun lopussa pidettiin ensimmäinen väittelykierros presidentti Joe Bidenin ja hänen edeltäjänsä Donald Trumpin välillä. Valkoinen talo myönsi, että kyseessä oli “huono ilta” Bidenille, mutta korosti, että hän aikoo silti asettua ehdolle. Väittelyn jälkeen Bidenin vaimo saattoi hänet kädestä pitäen ulos salista. Kuitenkin Bidenin perhe haluaa hänen jatkavan vaalikampanjaa.

CNN:n mukaan suurin osa äänestäjistä ja poliitikoista katsoo, että Donald Trump voitti väittelyn Joe Bidenin kanssa. Kyselytulosten mukaan 67% rekisteröityneistä äänestäjistä, jotka katsoivat väittelyn, uskovat Trumpin suoriutuneen paremmin, kun taas vain 33% tuki Bideniä.

Ennen väittelyä 55% äänestäjistä odotti Trumpin suoriutuvan paremmin verrattuna 45%:iin, jotka tukivat Bideniä. On tärkeää huomata, että kyselyn tulokset heijastavat vain niiden äänestäjien mielipiteitä, jotka katsoivat väittelyn, eivätkä ole edustavia koko yleisölle. Lisäksi kyselyyn osallistuneet ovat useammin republikaanisesti suuntautuneita kuin demokraattisesti.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa sekä liity Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:15:06