Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Veljen Kuolema Moskovassa: Mikhail Podolyakin Kommentit

06.07.2024 19:59

Ei audiota saatavissa.

# Veljen Kuolema Moskovassa: Mikhail Podolyakin Kommentit
Lukuaika: < 1 minuutti

# Veljen Kuolema Moskovassa: Mikhail Podolyakin Kommentit

Vladimir Podolyak, Ukrainan presidentin neuvonantajan Mikhail Podolyakin vanhempi veli, kuoli Moskovassa 59 vuoden iässä. Vladimir Podolyak oli entinen Venäjän tiedustelu-upseeri. Hänen haudalleen laskettiin seppele Venäjän puolustusministeriön pääesikunnan tiedusteluosaston puolesta.

Mikhail Podolyakin veli Vladimir Podolyak, joka oli eläkkeellä oleva venäläinen eversti, menehtyi 19. toukokuuta 2024. Kuolinsyy on tuntematon, eikä Mikhail Podolyak ole kommentoinut asiaa julkisesti. Valokuvan Vladimir Podolyakin haudasta julkaisi Twitter-tili KIU Russian Officers Killed in Ukraine, joka seuraa Venäjän sotilaiden kuolemia.

Venäläinen Telegram-kanava Sota raportoi myös Vladimir Podolyakin kuolemasta, ja se vahvistettiin avoimen moskovalaisen notaarin perintöasiakirjoilla. Kuvassa näkyvä mitali viittaa siihen, että hän palveli Venäjän tiedustelussa. Lisäksi haudalla oli seppele, jossa luki “ЦПС” – G.R.U:n eli Venäjän sotilastiedustelun asiantuntijoiden koulutuskeskuksen henkilökunnan puolesta.

Mikhail Podolyak kommentoi vuonna 2021 televisiohaastattelussa, että hänen veljensä oli tavallinen sotilaseläkeläinen, joka oli asunut Venäjällä 1986 tai 1987 vuodesta lähtien. Hän kertoi, että yhteydenpito veljen kanssa oli vähäistä, lähinnä syntymäpäiväpuheluiden muodossa.

Helmikuussa 2024 Mikhail Podolyak käsitteli venäläisen poliitikon Alfred Kochin väitteitä siitä, että hänen veljensä olisi FSB:n eversti ja asuisi Moskovassa. Mikhail Podolyak ilmaisi, että hän ei voi vastata veljensä valinnoista ja toimista.

Mikhail Podolyak on todennut, että Venäjältä ei ole odotettavissa ydinuhkaa tai uutta aseteknologiaa. Hänen mukaansa Vladimir Putinin hallinto saattaa romahtaa, kun sisäiset jännitteet kasvavat ja diktaattori ei pysty vastustamaan negatiivisia yhteiskunnallisia mielialoja.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävien kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:30:29