Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän hyökkäykset Hersonissa Dnipropetrovskin alueella: tuhoa kuolonuhreja #Herson #Dnipropetrovsk #Venäjä #hyökkäykset #uhrit

06.07.2024 20:15

# Venäjän hyökkäykset Hersonissa Dnipropetrovskin alueella: tuhoa kuolonuhreja #Herson #Dnipropetrovsk #Venäjä #hyökkäykset #uhrit
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäykset Hersonissa ja Dnipropetrovskin alueella: tuhoa ja kuolonuhreja #Herson #Dnipropetrovsk #Venäjä #hyökkäykset #uhrit

Venäjän miehitysjoukot hyökkäsivät 6. heinäkuuta kyliin Hersonin ja Dnipropetrovskin alueilla. Hyökkäysten seurauksena on kuolonuhreja ja tuhoa. Kolme ihmistä menetti henkensä venäläisten tulitusten seurauksena.

Hersonin alueella vihollisen hyökkäys tuhosi Hreščenivkan kylän asuinrakennuksen. Pelastustyöntekijät löysivät raunioista miehen ja naisen ruumiit, kertoi Ukrainan valtion pelastuspalvelu (DSNS).

Dnipropetrovskin alueen kuvernööri Serhii Lysak kertoi, että Nikopolissa koettiin päivän aikana viisi tykistöiskua ja kolme kamikaze-drooni-iskua.

“Vihollinen iski alueen keskustaan, Červonohryhorivkassa ja Pokrovskassa. Yksi nainen menehtyi. Infrastruktuuri on vaurioitunut. Teollisuuslaitos on pahoin vaurioitunut. Lisäksi viisi yksityistä taloa ja käyttämätön kolmikerroksinen rakennus ovat kärsineet vahinkoja”, painotti kuvernööri Lysak.

Lysakin mukaan hyökkäyksissä tuhoutui talousrakennus ja useita muita vaurioitui. Lisäksi iskuissa vahingoittuivat autotalli, kasvihuoneet, mopo, kaasulinja ja sähkölinja.

Hersonin pommitukset
Venäjä hyökkää Hersoniin päivittäin. 26. kesäkuuta vihollinen iski pelastustyöntekijöihin, jotka työskentelivät aiemman hyökkäyksen kohteessa. Kaksi miestä sai sirpalehaavoja.

20. kesäkuuta miehitysjoukot hyökkäsivät Hersonin energiainfrastruktuuriin, ja kaupunki jäi ilman sähköä.

6. kesäkuuta vihollinen iski jälleen Hersoniin. Hyökkäyksen seurauksena syttyi tulipaloja asuinrakennuksissa sekä hypermarketissa, joka oli ollut pitkään suljettuna. Myös autoja ja talousrakennuksia paloi.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniimme lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:16:15