Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Геннадій Боголюбов pakeni Ukrainasta avulla Soratnik oligarkki #ІгорКоломойський ja entinen #ПриватБанк omistaja ГеннадійБоголюбов paennut Ukrainasta. Hän tällä hetkellä Itävallassa, jonne hän pääsi avulla. ## Боголюбов’in tapaus

07.07.2024 15:55

# Геннадій Боголюбов pakeni Ukrainasta avulla Soratnik oligarkki #ІгорКоломойський ja entinen #ПриватБанк omistaja ГеннадійБоголюбов paennut Ukrainasta. Hän tällä hetkellä Itävallassa, jonne hän pääsi avulla. ## Боголюбов'in tapaus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Геннадій Боголюбов pakeni Ukrainasta väärien asiakirjojen avulla

Soratnik oligarkki #ІгорКоломойський ja entinen #ПриватБанк omistaja ГеннадійБоголюбов on paennut Ukrainasta. Hän on tällä hetkellä Itävallassa, jonne hän pääsi väärien asiakirjojen avulla.

“Українська правда” raportoi, että Боголюбов lähti Ukrainasta 24. kesäkuuta junalla Kiovasta Helmiin. Hän käytti väärennettyjä asiakirjoja, mutta saapui Puolaan omilla henkilökohtaisilla asiakirjoillaan. Tällä hetkellä liikemies oleskelee Itävallassa. Bogolюбов on 62-vuotias, joten hän ei ole mobilisoinnin alainen eikä hänellä ole matkustuskieltoa.

Lähteiden mukaan 6. heinäkuuta pidätettiin rajavartija, joka auttoi Боголюбов’ia pakenemaan maasta.

## Боголюбов’in tapaus

Геннадій Боголюбов on ukrainalainen liikemies ja miljardööri, sekä “Приват” -ryhmän perustaja ja osakas. “ПриватБанк” -pankin kansallistamisen jälkeen Боголюбов ja Коломойський ovat olleet lukuisten oikeudellisten tutkimusten kohteena, jotka liittyvät pankista varojen siirtämiseen ja muihin taloudellisiin petoksiin.

Боголюбов on toistuvasti yrittänyt oikeusteitse palauttaa “ПриватБанк’in” osakkeet, jotka kuuluivat hänelle ennen kansallistamista. 4. joulukuuta 2018 Englannin tuomioistuin määräsi Коломойський’in ja Боголюбов’in omaisuuden maailmanlaajuiseen jäädytykseen. Tämä määräys annettiin perusteellisista todisteista, joiden mukaan Коломойський ja Боголюбов siirsivät laittomien operaatioiden kautta pankista lähes 2 miljardia dollaria (n. 1,85 miljardia euroa) yrityksille, jotka he omistivat salaa tai hallitsivat.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:47:44