Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Aamuyön Kaaos #Voronezh #Venäjä #dronihyökkäys

07.07.2024 09:24

# Aamuyön Kaaos #Voronezh #Venäjä #dronihyökkäys
Lukuaika: < 1 minuutti

# Aamuyön Kaaos #Voronezh #Venäjä #dronihyökkäys

Yön 7. heinäkuuta vastaisena aikana Voronežin alueen asukkaat Venäjällä kokivat erittäin äänekkään ja levottoman yön. Alue joutui massiivisen droonihyökkäyksen kohteeksi, mikä johti paikallisilla sotilasvarastoilla aamuyön tunteina syttyneeseen tulipaloon ja voimakkaaseen ammuksien räjähdykseen. Vihollisen ammusvarastot levisivät ympäriinsä, ja räjähdyksiä säesti musta savupilvi taivaalla.

Voronežin alueen kuvernööri Aleksandr Gusev ilmoitti tulipalosta sekä räjähdyksistä sotilasvarastoilla Telegram-kanavallaan. Hän lisäsi, että palo syttyi yhden varaston alueella droonihyökkäyksen jälkeen, jonka toteuttivat ukrainalaiset droonit.

Tarkennuksena mainittakoon, että Podgorskin alueella alkoi räjähdysherkkien kohteiden detonaatio. Gusev väitti, että Venäjän ilmatorjunta olisi “ampunut kaiken alas” alueen yläpuolella. Pudonneiden droonien kappaleet aiheuttivat tulipalon.

Alustavien tietojen mukaan loukkaantuneita ei ole. Tapahtumapaikalla työskentelevät pelastuspalvelut, Venäjän asevoimien sotilaat ja viranomaiset tilanteen hoitamiseksi.

Droonihyökkäykset Venäjällä

5. ja 6. heinäkuuta välisenä yönä Venäjän Krasnodarin alue joutui massiivisen droonihyökkäyksen kohteeksi. Droonit hyökkäsivät useisiin alueisiin, mukaan lukien Jeiskiin, Leningradskiin ja Pavlovskiin. Hyökkäyksen seurauksena kaksi öljyvarastoa syttyi tuleen. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kyseessä olivat öljyvarastot Pavlovskajan kylässä ja Leningradskiin kylässä.

4. heinäkuuta Ukrainan tiedustelupalvelu toteutti onnistuneen erikoisoperaation käyttämällä kamikazedrooneja. Yksi drooneista osui Tambovin ruutitehtaaseen, joka sijaitsee Venäjän Tambovin alueen Kotoskissa. Tällä hetkellä tehtaan vaurioiden laajuus on tuntematon.

25. kesäkuuta Ukrainan tiedustelupalvelun pääosasto (HUR) suoritti onnistuneen iskun ammusvarastoon Voronežin kaupungin alueella. Joidenkin tietojen mukaan isku tuhosi merkittävän määrän ammuksia, mikä oli vakava isku Venäjän logistiikalle alueella.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:00:19