Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Äitien Rakkauden Monimutkaisuus: Kuuluisuuksien Kokemuksia #JenniferAniston Äiti Nancy Dow Jennifer Aniston #ToriSpelling Ristiriitaiset Välit Kandi Tori Välillä #BrookeMueller Brooke Muellerin Väärät Valinnat

07.07.2024 15:47

# Äitien Rakkauden Monimutkaisuus: Kuuluisuuksien Kokemuksia #JenniferAniston Äiti Nancy Dow Jennifer Aniston #ToriSpelling Ristiriitaiset Välit Kandi Tori Välillä #BrookeMueller Brooke Muellerin Väärät Valinnat
Lukuaika: 2 minuuttia

# Äitien Rakkauden Monimutkaisuus: Kuuluisuuksien Kokemuksia

Äidin rakkaus on kautta aikojen inspiroinut lauluja, legendoja ja runoja. Historia tuntee monia tapauksia, joissa äitien huolenpito ja tuki ovat tehneet ihmeitä. On kuitenkin myös päinvastaisia tilanteita. Jotkut kuuluisuudet ovat saaneet kokea omakohtaisesti, kuinka raskas äidin käsi voi olla, kuinka äidin sanat voivat satuttaa ja kuinka paljon kipua voi aiheuttaa henkilö, jota on vuosia pitänyt läheisimpänä. Tämä voi johtua rahasta, maineen janosta tai yksinkertaisesti mustasukkaisuudesta.

## #JenniferAniston Äiti Nancy Dow ja Jennifer Aniston

Monet naiset luopuvat vapaaehtoisesti urastaan perheen ja lasten hyväksi. Näin teki myös Jennifer Anistonin äiti, Nancy Dow, joka oli lupaava näyttelijä. Hän kuitenkin syytti lapsiaan säännöllisesti siitä, että nämä estivät hänen itsensä toteuttamisen, ja osoitti jatkuvasti heidän puutteitaan. Anistonin mukaan Dow kritisoi hänen ulkonäköään häpeilemättä.

“Äiti sanoi, että olin lihava ja kömpelö, että silmäni olivat liian syvällä ja suuni ruma”, kertoi Hollywood-näyttelijä.

Dow julkaisi myös kirjan “From Mother and Daughter to Friends: A Memoir”, jossa hän kertoi tunnetun näyttelijän lapsuudesta ja nuoruudesta. Aniston suuttui kirjasta ja kutsui äitiään “mielisairaaksi”. Tämä johti siihen, että Aniston yritti vähentää yhteydenpitoa minimiin ja ei edes kutsunut äitiään häihinsä Brad Pittin kanssa. Eron jälkeen Aniston yritti kuitenkin sovitella äitinsä kanssa, mutta turhaan.

Kun tuli ilmi, että Dow sairasti vakavaa sairautta, Aniston alkoi vierailla äitinsä luona ja onnistui lopulta antamaan anteeksi. Hollywood-näyttelijä ilmoitti itse äitinsä kuolemasta 26. toukokuuta 2016.

## #ToriSpelling Ristiriitaiset Välit Kandi Spellingin ja Tori Spellingin Välillä

Kandi Spellingin ja hänen tyttärensä Torin välit huononivat jyrkästi näyttelijän isän, mediakeisari Aaron Spellingin, kuoleman jälkeen. Riidan aiheena olivat rahat. Torin mukaan äiti ei ilmoittanut hänelle isän kuolemasta ja otti itselleen lähes kaiken perinnön. 600 miljoonasta dollarista (noin 571 miljoonaa euroa) Tori sai vain 800 tuhatta dollaria (noin 762 tuhatta euroa).

Kandi puolustautui väittämällä, että hänen tyttärensä voisi tuhlata miljoonat muutamassa kuukaudessa. Lisäksi hän vakuutti tukevansa Toria taloudellisesti. Tori ei kuitenkaan koskaan vahvistanut äitinsä sanoja, eikä hänen taloudellinen tilanteensa muuttunut.

## #BrookeMueller Brooke Muellerin Väärät Valinnat

Brooke Muellerin lapset eivät ole vielä ehtineet tulla tähdiksi, mutta heidän äitinsä on pilannut elämää paitsi heille, myös monille läheisilleen. Vuonna 2011 näyttelijä erosi Charlie Sheenistä, jonka jälkeen hänen mielenterveytensä alkoi horjua. Kahden kaksospojan äitinä Mueller alkoi käyttää kiellettyjä aineita ja luovutti Bobin ja Maxin Sheenin toisen entisen vaimon, Denise Richardsin, huostaan.

Mueller yritti taistella riippuvuuksiaan vastaan, mutta vaihtoi vain kuntoutuskeskuksia pysymättä missään pitkään. Nyt Yhdysvaltain poliisi tutkii myös Muellerin mahdollista osallisuutta “Frendit”-sarjan tähden Matthew Perryn kuolemaan.

Keskustelkaa artikkelista ja jakakaa se ystävienne kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:08:06