Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #AlinaShamanska #Puola #Lentokenttä #Seikkailu #Instagram

07.07.2024 16:09

#AlinaShamanska #Puola #Lentokenttä #Seikkailu #Instagram
Lukuaika: < 1 minuutti

#AlinaShamanska #Puola #Lentokenttä #Seikkailu #Instagram

Bloggeri-Miljonääri Alina Shamanska Jakoi Yllättävät Seikkailunsa Puolan Lentokentällä

Bloggeri Alina Shamanska, jolla on miljoonia seuraajia Instagramissa, kertoi odottamattomista seikkailuistaan Puolan lentokentällä palatessaan Yhdysvalloista Ukrainaan. Hän ilmoitti joutuneensa yllättävään tarkastukseen, jossa hänen piti purkaa kaikki tavaransa ja joutua kuulusteluun.

Shamanska kertoi Instagramissa lentäneensä suoralla lennolla Los Angelesista Varsovaan, missä häntä odotti tarkastus. Hän mainitsi, että tarkastus Puolan lentokentällä oli varsin odottamaton. Bloggeri lähetettiin kuulusteluun ja hänet pakotettiin purkamaan kaikki tavaransa. Häntä epäiltiin yli kymmenen tuhannen dollarin (noin 9200 euron) käteisen kuljettamisesta.

“Seikkailuja oli. Minua odotti kuulustelu, jouduin purkamaan kaikki tavarani. Minua epäiltiin yli 10 000 dollarin (noin 9200 euron) käteisen kuljettamisesta. Kuljetin muutamia merkkilaukkuja, mutta kaikki ne ovat omiani, ja ne ovat olleet minulla jo pitkään…” Alina kertoi.

Lisäksi bloggeri lisäsi, että lentokentillä on suositeltavaa näyttää kodittomalta, koska tunnettujen merkkien vaatteiden kantaminen voi johtaa lisätarkastuksiin ja viivästyksiin.

Kuka On Alina Shamanska?

Alina Shamanska (synt. Alina Khanumak) on tunnettu ukrainalainen bloggeri, jolla on miljoonayleisö Instagramissa. Hän syntyi 3. maaliskuuta 1988, ja on tällä hetkellä 36-vuotias. Alina sai koulutuksensa Ukrainan kansallisessa ilmailuyliopistossa, jossa hän suoritti kemian maisterin tutkinnon öljy- ja kaasualalla.

Hän aloitti uransa journalismissa vuonna 2009 kanavalla “1+1” ja tuli tunnetuksi “Bud’ v kursi!” -ohjelman juontajana Tonis-kanavalla. Ennen journalistista uraansa Alina asui Yhdysvalloissa ja työskenteli hengenpelastajana. Vuonna 2022 hän palasi Yhdysvaltoihin etsimään turvallista paikkaa itselleen ja pojalleen.

Vuonna 2023 Alina erosi miehestään Ruslan Khanumakista. Heidän poikansa Artur jäi asumaan äitinsä kanssa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin, jotta voit lukea blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:42:58