Eilen yhteensä 88810 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Alushta Distribution Node Fire – Supply Interrupted ## Räjähdysten Kauden Alkaminen Krimillä

07.07.2024 00:51

# Alushta Distribution Node Fire – Supply Interrupted ## Räjähdysten Kauden Alkaminen Krimillä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Alushta Gas Distribution Node Fire – Gas Supply Interrupted

Alushtassa, joka on tilapäisesti Venäjän terroristien miehittämä, syttyi tuleen kaasunjakelualue. Tämän seurauksena suurin osa kaupungin asukkaista jäi ilman kaasua. Miehittäjien “viranomaiset” ilmoittivat “teknisestä syystä” tapahtumaan, mutta paikalliset asukkaat puhuvat räjähdyksestä.

Paikallisten venäläisten kanavien mukaan, jotka viittaavat Krimin ja Alushtan miehittäjien kommentteihin, sabotaasi vaihtoehtona ei oteta huomioon. Alushtan miehittäjä lisäsi, että 7. heinäkuuta kaupungissa voi esiintyä kaasun katkaisuja tulipalon vuoksi.

Tulipalon paikalla työskentelevät nyt pelastustyöntekijät ja metsänhoitajat. Tapahtuman tarkkoja syitä ei ole vielä virallisesti paljastettu, ja onnettomuuden seurauksia korjataan parhaillaan.

## Räjähdysten Kauden Alkaminen Krimillä

Aiemmin, 1. heinäkuuta, Krimillä havaittiin sarja räjähdyksiä. Sevastopolin, Balaklavan ja ympäröivien alueiden tiedetään olleen tulituksen kohteena. Yksi osuma tapahtui sotilasalueella n/p Karanissa (Flotskoje). Lisäksi Balaklavan voimalaitoksen alueella kuultiin räjähdyksiä. Julkaistuissa kuvissa ja videoissa näkyi räjähdyksien jälkeen savupatsaita ja voimakkaita tulipaloja.

Muistutuksena, 23. kesäkuuta Krim joutui kaksinkertaisen raketti-iskun kohteeksi yhden vuorokauden aikana. Ukrainan asevoimat iskivät ainakin kahdeksalla ATACMS-raketilla useisiin Venäjän terroristien sotilaskohteisiin. Osumia ja tulipaloja havaittiin iskukohteissa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Rekisteröidy Patreonin kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 04:28:49