Eilen yhteensä 88810 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Asevarastojen tuhoaminen Voronežin alueella #Venäjä #SBU #dronehyökkäys

07.07.2024 14:09

# Asevarastojen tuhoaminen Voronežin alueella #Venäjä #SBU #dronehyökkäys
Lukuaika: < 1 minuutti

# Asevarastojen tuhoaminen Voronežin alueella #Venäjä #SBU #dronehyökkäys

Voronežin alueella sijaitsevat Venäjän asevarastot joutuivat heinäkuun 7. päivän yönä massiivisen dronehyökkäyksen kohteeksi. Hyökkäyksen takana olivat Ukrainan turvallisuuspalvelun (SBU) operatiiviset yksiköt, jotka käyttivät drooneja polttaakseen maan tasalle venäläisten maa-maa- ja maa-ilma-rakettien varastot sekä tuhotakseen merkittäviä määriä ammuksia, patruunoita ja aseita.

Hyökkäyksen jälkeen varastot syttyivät tuleen, ja voimakas räjähdysaalto johti siihen, että venäläiset päättivät evakuoida lähikylät. SBU:n lähteet vahvistivat nimettömästi hyökkäyksen ukrainalaiselle medialle.

Varasto, joka sijaitsi Serhiyivkan asutuskeskuksessa, kattoi valtavan 9000 neliömetrin alueen. Varastossa säilytettiin ballistisia ohjuksia, ammuksia, tankkien kranaatteja, patruunoita ja aseita. Tämän varaston tuhoaminen iski merkittävästi Venäjän sotilaalliseen kapasiteettiin ja logistiseen kykyyn alueella.

Voronežin alueella kuultiin sarja voimakkaita räjähdyksiä heinäkuun 7. päivän yönä. Venäläiset raportoivat perinteisesti, että kaikki dronet oli saatu alas, mutta paikalliset asukkaat jakoivat laajasti videoita, joissa näkyi sotilasvarastojen paloja ja räjähdyksiä. Nämä pienet räjähdykset muuttuivat pian täydeksi helvetiksi, mikä johti evakuointeihin ja sankkoihin savupilviin, jotka näkyivät kilometrien päähän.

Ukrainan tiedustelupalvelu (GUR) oli jo aiemmin, kesäkuun 25. päivänä, onnistunut iskemään asevarastoon Voronežin kaupungin lähettyvillä. Tämän iskun kerrotaan tuottaneen merkittävää vahinkoa Venäjän logistiikalle alueella.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 04:36:58