Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Britannian kuninkaallinen perhe kohtaa vakavia haasteita alkuvuonna 2024 #CharlesIII #KateMiddleton #PrinssiHarry #Nostradamus

07.07.2024 09:50

# Britannian kuninkaallinen perhe kohtaa vakavia haasteita alkuvuonna 2024 #CharlesIII #KateMiddleton #PrinssiHarry #Nostradamus
Lukuaika: 2 minuuttia

# Britannian kuninkaallinen perhe kohtaa vakavia haasteita alkuvuonna 2024 #CharlesIII #KateMiddleton #PrinssiHarry #Nostradamus

Alkuvuodesta 2024 Britannian kuninkaallinen perhe kohtasi vakavia haasteita. Helmikuussa Charles III:lta löydettiin pahanlaatuinen kasvain, ja maaliskuussa yleisön suosikki Kate Middleton ilmoitti taistelevansa hengenvaarallista sairautta vastaan. Terveyshuolien vuoksi perheen jäsenet joutuivat hetkellisesti luopumaan velvollisuuksistaan, mikä herätti lisää huolta Britannian asukkaiden keskuudessa.

Kun kuninkaalliset henkilöt kävivät läpi hoitojaksoja ja viettivät kaiken vapaa-aikansa perheen parissa, yleisö pohti: toipuvatko nykyinen kuningas ja Williamin puoliso? Entä mitä tapahtuu, jos he eivät toivu? Yksi ensimmäisistä asiasta lausui kuninkaallinen biografi Angela Levin:

“Juuri nyt he tarvitsevat jonkinlaisen valtiollisen neuvonantajan, joka voi korvata perheen vanhemmat jäsenet. Ehdokkaiden joukossa on prinssi Harry, mikä saattaa olla monille yllätys.”

Prinssi Harryn mahdollinen paluu valokeilaan ei ollut kovin vaikea uskoa, sillä joidenkin tiedotusvälineiden mukaan Charles III oli elvyttänyt suhteensa itsenäiseen poikaansa ja tämän vaimoon Meghan Markleen. Kuningas oli jopa ehdottanut heidän palaavan Buckinghamin palatsiin, mutta ei tavallisina vieraina.

“Yhteys isän ja pojan välillä ei koskaan katkennut, ja he onnistuivat korjaamaan asiat melko nopeasti – mikä yllätti suuresti perheen joitakin jäseniä”, kertoivat sisäpiiriläiset.

Erityistä mysteeriä Britannian poliittiseen maisemaan toi Nostradamuksen lausunto, jota alettiin jälleen tulkita monarkian tulevaisuutta koskevien keskustelujen keskellä. Se kuuluu näin:

“Saarien kuninkaan, joka ajetaan pois voimalla, korvaa se, jolla ei ole mitään kuninkaan merkkejä.”

Tätä epäselvää lausuntoa ryhtyivät tulkitsemaan asiantuntijat. Esimerkiksi astrologi Mario Reding esitti seuraavan tulkinnan:

“Kansa ajaa saarten kuninkaan pois. Hänen tilalleen tulee henkilö, joka ei koskaan odottanut tulevansa kuninkaaksi.”

Kauan ei tarvinnut arvailla, kenestä on kyse: tietysti Harrystä. Prinssi William odottaa selvästi ottavansa vallan, jos isä ei pysty johtamaan maata itse. Toista poikaa tämä ei näytä lainkaan kiinnostavan. Harry on asettunut Yhdysvaltoihin, kasvattaa kahta lasta vaimonsa Meghanin kanssa eikä osallistu hovin juhlaseremonioihin.

Verkkojen käyttäjät eivät jääneet sivuun ja ilmaisivat mielipiteensä maan tulevaisuudesta ja hypoteeseista. Useimmat suhtautuivat Nostradamuksen sanoihin skeptisesti:

“Tämä on täyttä hölynpölyä, sillä jos jotain tapahtuisi Williamille, hänen kolme lastaan olisivat seuraavana jonossa valtaistuimelle kauan ennen kuin Harry tulisi kuvaan.”

Myöskään astrologia, joka paljasti ennustuksen salaisen merkityksen, ei säästynyt syytöksiltä:

“Niin sanottu asiantuntija vääristelee sanoja, jotta ne sopivat hänen viestiinsä! Nostradamus sanoi: ‘se, jolla ei ole kuninkaan merkkejä’, viitaten kuninkaallisen sukupuun puutteeseen, ei siihen, että valtaistuimen siirtyminen olisi täysin yllätys.”

Jotkut käyttäjät eivät usko ennustajan sanoihin lainkaan, riippumatta siitä, mitä hän sanoi. Heidän mielestään maailmanloppuakin luvattiin vuonna 1999. No, missä se on?

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:12:35