Eilen yhteensä 88810 latausta

20276 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #EddieMurphy jatkaa promo-kiertuettaan – Beverly Hillsin kyttä: Axel F

07.07.2024 07:49

#EddieMurphy jatkaa promo-kiertuettaan - Beverly Hillsin kyttä: Axel F
Lukuaika: < 1 minuutti

#EddieMurphy jatkaa promo-kiertuettaan – Beverly Hillsin kyttä: Axel F

Eddie Murphy on jatkanut uuden elokuvansa, “Beverly Hillsin kyttä: Axel F”, promo-kiertuetta. Viimeisin tapaaminen komedian parissa kuitenkin hämmenti toimittajia. Keskustellessaan elokuvasta Murphy vitsaili, että hänen muistotilaisuudessaan pitäisi ehdottomasti soittaa alkuperäisen vuoden 1984 elokuvan tunnusmusiikkia.

Miksi elokuvamusiikkia muistotilaisuudessa? Komiikka vastasi näin:

“Jotta saisin hymyn niiden kasvoille, jotka kaipaavat minua.”

Toimittajat olivat hämmentyneitä. Tällä kertaa Murphyn tyypillinen huumori ei tavoittanut heitä. Huomatessaan tämän Murphy päätti rauhoittaa heitä.

“Se on vain vitsi, koska minulla ei koskaan tule olemaan hautajaisia. Tarkoitan, että kuolen kuten kaikki muutkin, mutta he… He tietävät, ettei niin saa tehdä, ei hautajaisia, ei, antakaa minun vain mennä hiljaa pois,” hän lisäsi.

Puhuessaan “heistä”, Murphy viittasi tietysti kaikkiin läheisiinsä, mukaan lukien hänen lapsensa ja kihlattunsa, 45-vuotias australialainen malli Paige Butcher, jonka kanssa hän on ollut yhdessä jo 12 vuotta. Hän on Murphyn nuorimpien lasten, kahdeksanvuotiaan Izzyn ja viisivuotiaan Maxin, äiti.

Yhteensä Murphylla on kymmenen lasta viidestä eri naisesta. Näyttelijällä on 33-vuotias poika Christian entisestä suhteestaan Tamara Hoodin kanssa. Avioliitosta Nicole Mitchellin kanssa hänellä on 31-vuotias poika Myles, 24-vuotias tytär Zola Ivy, 34-vuotias Bria, 29-vuotias Shayne Audra ja 22-vuotias Bella. Lisäksi on 34-vuotias poika Eric, jonka hän sai Paulette McNeilyn kanssa. Murphyllä oli myös suhde Melanie Brownin, tunnetummin Mel B:n kanssa Spice Girlsistä. Entisillä rakastavaisilla on 17-vuotias tytär Angel Iris. Näyttää siltä, että rakastava näyttelijä ja muusikko on asettunut aloilleen suhteessaan Paige Butcherin kanssa, sillä hänellä ei ole ollut muita lapsia tämän suhteen ulkopuolella.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 20:59:51