Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Emma Watsonin uusi romanssi #EmmaWatson #Oxford #romanssi #elämä

07.07.2024 13:43

# Emma Watsonin uusi romanssi #EmmaWatson #Oxford #romanssi #elämä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Emma Watsonin uusi romanssi #EmmaWatson #Oxford #romanssi #elämä

Harry Potter -elokuvien tähti on saanut henkilökohtaisen elämänsä järjestykseen. Hermione Grangerin roolin esittäjällä, Emma Watsonilla, on uusi rakas. Emma kävi miehen kanssa treffeillä konditoriassa Oxfordissa.

Tällä hetkellä näyttelijä suorittaa maisteriopintoja tässä yliopistossa. Emma ilmestyi mukavassa asussa – hänellä oli yllään beige neulepaita, jota täydensivät punainen huivi ja sininen lippalakki. Tähden seuralainen valitsi myös rennon tyylin – hänellä oli päällään vaaleansininen pellavapaita.

Emma ja nuori mies olivat liikuttavan läheisiä jonossa ja katselivat toisiaan silmiin. Eräs konditorian asiakas kertoi yllättävästä kohtaamisesta parin kanssa.

“Hän keskusteli vilkkaasti jonossa, heillä oli selvästi hyvä olla yhdessä. En kuullut, mistä he puhuivat, mutta kuulin tilauksen: hän valitsi espresson ja kakun”, jakoi DailyMailin sisäpiiriläinen.

Heillä oli selvästi hyvä olla yhdessä.

Silminnäkijä kertoi, ettei Watson yrittänyt pysyä incognitona. Monet tunnistivat näyttelijän, mutta kukaan ei vaivannut häntä. Aiemmin The Sun julkaisi kuvia, joissa nuoret keskustelivat vilkkaasti ja suutelivat tapaamisen lopussa. Emman uusi romanssi tapahtui vuosi sen jälkeen, kun hän erosi brittiläisestä liikemiehestä Brandon Greenistä, jonka kanssa hän seurusteli 18 kuukautta, mutta päätti suhteen toukokuussa 2023. Treffeillä elokuvatähti oli pukeutunut vaaleansiniseen väljään paitaan, hänellä oli minimaalinen meikki, hiukset auki ja valkoiset aurinkolasit asusteena.

He eivät kiinnittäneet huomiota muihin.

Lähde kertoi The Sunille, että pari näytti hurjan rakastuneelta.

“Hän oli uskomattoman onnellinen – kuin mikään ei vaivaisi häntä. Hänen turvamiehensä laittoivat matkalaukut Range Roverin tavaratilaan, ja hän hyvästeli poikaystävänsä. He olivat uskomattoman läheisiä, eikä heitä tuntunut kiinnostavan, kuka heitä katseli. He katsoivat vain toisiaan.”

Suudelma jäähyväisiksi.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne. Voitte myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:21:15