Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ## #Hyökkäys keskusta Herson Venäjä ### Venäjän isku keskustaan: Kaksi uhria ja laajaa tuhoa

07.07.2024 15:14

Ei audiota saatavissa.

## #Hyökkäys keskusta Herson Venäjä ### Venäjän isku keskustaan: Kaksi uhria ja laajaa tuhoa
Lukuaika: < 1 minuutti

## #Hyökkäys Hersonin keskusta Herson Venäjä

### Venäjän isku Hersonin keskustaan: Kaksi uhria ja laajaa tuhoa

Venäjän joukot iskivät Hersonin keskustaan yön aikana 7. heinäkuuta. Kaupungissa kuultiin räjähdyksiä ja suuri tulipalo riehui. Isku kohdistui kaupunkilaisten suosimaan siviilikohteeseen. Hersonin aluehallinnon johtaja Oleksandr Prokudin vahvisti hyökkäyksen ja julkaisi videon sen seurauksista.

“Kukaan Hersonin asukas ei voi olla tunnistamatta tätä paikkaa. Venäläiset tuhoavat jälleen jotain, mikä oli erottamaton osa kaupunkia. Vihollisen tulituksen seurauksena kahvila ‘Leto’ paloi täysin”, Prokudin kirjoitti.

Prokudin lisäsi, että tällä hetkellä ei ole tietoa loukkaantuneista. Mainittu kahvila sijaitsee osoitteessa 295. Hersonin ampumadivisioonan katu, 5.

Viimeisen vuorokauden aikana Venäjän joukot ovat tulittaneet 17 asuinaluetta Hersonin alueella. Asuintalot, mukaan lukien kerrostalo ja kymmenen yksityistä taloa, kärsivät vaurioita. Myös hallintorakennuksia, ravintola ja kauppa vaurioituivat. Lisäksi useita yksityisajoneuvoja tuhoutui. Venäjän aggression seurauksena neljä ihmistä menetti henkensä ja kolme sai vammoja.

Venäjä hyökkää Hersoniin päivittäin. Aamulla 2. heinäkuuta, hyökkäys johti yhden naisen kuolemaan ja kymmenen henkilön loukkaantumiseen. Vihollisen hyökkäys kohdistui kaupungin keskustaan, missä iskujen kohteeksi joutuivat muun muassa kunnallistyöntekijät.

26. kesäkuuta pelastustyöntekijät joutuivat hyökkäyksen kohteeksi, kun he työskentelivät edellisen Venäjän iskun jäljillä. Kaksi miestä sai sirpalevammoja.

20. kesäkuuta Venäjän joukot hyökkäsivät Hersonin energiainfrastruktuuriin, minkä seurauksena kaupunki jäi ilman sähköä.

6. kesäkuuta vihollinen iski jälleen Hersoniin, aiheuttaen tulipaloja asuintaloissa. Myös hypermarket “Epicenter” syttyi tuleen, vaikka se on ollut jo pitkään suljettuna. Lisäksi Hersonin asukkaiden autot ja varastorakennukset paloivat.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:31:44