Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Kauhistuttava onnettomuus Ivano-Frankivskissa #DTP #IvanoFrankivsk #Ukraina ### Traagiset tapaukset tiellä

07.07.2024 18:10

# Kauhistuttava onnettomuus Ivano-Frankivskissa #DTP #IvanoFrankivsk #Ukraina ### Traagiset tapaukset tiellä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Kauhistuttava onnettomuus Ivano-Frankivskissa #DTP #IvanoFrankivsk #Ukraina

Sunnuntaina, 7. heinäkuuta, Ivano-Frankivskissa sattui kauhistuttava liikenneonnettomuus. Matkustajan ollessa liikkeellä, hän putosi äkillisesti linja-auton takaovesta suoraan ajoradalle. Tämä nainen kärsi vakavia vammoja, mutta selvisi hengissä.

Zahid.netin mukaan nainen putosi takaovesta linja-auton ollessa täydessä vauhdissa. Videotallenteessa, joka on levinnyt laajasti verkossa, näkyy, että nainen ei liiku jouduttuaan tielle.

Paikallisen poliisin viestintäosaston mukaan tapaus sattui noin kello 16:00 linja-autossa, joka kulki reitillä Tšernijiv-Rautatieasema. Onneksi 46-vuotias nainen selvisi hengissä: hänet vietiin sairaalaan, jossa todettiin kallovamma, repeytyneitä ihovammoja sekä käsien ja jalkojen vammoja. Hän saa nyt tarvittavaa hoitoa.

### Traagiset tapaukset tiellä

Aiemmin Informator uutisoi kauhistuttavasta kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta lähellä Verkhiv-kylää tiellä “Horodysche-Rivne-Starokostiantyniv”. Paikalle saapuneet lääkärit eivät voineet enää auttaa suurinta osaa uhreista – 14 ihmistä kuoli, heidän joukossaan oli myös lapsi. Onnettomuus tapahtui, kun säiliöauto ajautui vastaan tulevalle kaistalle – todennäköisesti renkaan vaurioitumisen vuoksi, jolloin ajoneuvo muuttui hallitsemattomaksi.

Muutama päivä sitten, 24. kesäkuuta, Kryvyj Rihissä tapahtui suuri liikenneonnettomuus, jossa kuorma-auto ja minibussi törmäsivät. Onnettomuudessa loukkaantui yli 20 ihmistä, ja heidät kaikki vietiin sairaalaan.

Muistutettakoon, että 17. kesäkuuta reittibussi joutui onnettomuuteen Taka-Karpatian alueella. Uzhhorod-Tysa Bystran reittibussin kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui ojaan, minkä seurauksena bussi kaatui. Monia ihmisiä loukkaantui, mukaan lukien lapsia.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:32:10