Eilen yhteensä 88810 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Lindsay Lohanin Paluu Los Angelesiin ja Uuden Elämänvaiheen Ilo #LindsayLohan #LosAngeles #Äitiys #Perhe #Elokuva

07.07.2024 06:43

# Lindsay Lohanin Paluu Los Angelesiin ja Uuden Elämänvaiheen Ilo #LindsayLohan #LosAngeles #Äitiys #Perhe #Elokuva
Lukuaika: 2 minuuttia

# Lindsay Lohanin Paluu Los Angelesiin ja Uuden Elämänvaiheen Ilo

Pitkän ajan jälkeen Dubaissa Lindsay Lohan on palannut Los Angelesiin, missä hän on aloittanut kuvaukset elokuvalle “Hulluna perjantai 2” yhdessä Jamie Lee Curtisin kanssa. Työkiireet eivät kuitenkaan estä näyttelijää nauttimasta äitiydestä ja osallistumasta hauskoihin lapsen leikkeihin. Äskettäin paparazzit huomasivat Lindsayn perheensä kanssa Los Angelesin puistossa.

Näyttelijän seurassa olivat hänen rakkaimmat miehensä – yksivuotias poika Luai ja aviomies, arabialainen finanssiasiantuntija Bader Shammas, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2022. Rolling Stones -paitaan ja mustiin legginseihin pukeutunut tähti säteili onnesta keinuttamalla esikoistaan keinussa ja liukumalla yhdessä hänen kanssaan useita kertoja liukumäestä. Hänen aviomiehensä Bader oli aina varmistamassa heidän turvallisuutensa.

Parin ainoa (toistaiseksi) lapsi syntyi heinäkuussa 2023 Dubaissa. Puhuen äitiydestä Lindsay myönsi haastattelussa:

“Se on täysin uusi, ainutlaatuinen rakkauden laji, jonka luulit, ettet koskaan kokisi.”

Hän lisäsi myös, ettei pyrkinyt hinnalla millä hyvänsä palaamaan kuntoon synnytyksen jälkeen.

“Olin niin kiintynyt poikaani, että viimeinen ajatukseni oli mennä juoksumatolle. Koen, että me kaikki asetamme itsellemme valtavan paineen näyttää hyvältä mahdollisimman pian, mutta meillä on jo se kauneus synnytyksen jälkeen. Meidän täytyy vain antaa itsellemme aikaa.”

Äskettäin näyttelijä sai osakseen kritiikkiä. Lindsay kertoi, että kaikkien äitien pitäisi tuntea olonsa hyväksi, jotta heidän lapsensa voisi hyvin, mutta synnytyksen jälkeen monet unohtavat tämän.

“Vasta synnytyksen jälkeen ymmärrämme, kuinka vahvoja olemme. Ja me unohdamme antaa itsellemme tunnustusta. Meidän täytyy pysähtyä, istua alas ja pohtia,” näyttelijä mietti.

Tämän jälkeen Lindsay kuvaili, miten hänen “rauhallinen” päivä rakentuu – ja tämä sai verkon käyttäjät raivostumaan. Lindsay kertoo aamiaisestaan poikansa kanssa, ihonhoitorutiineistaan, meditoinnistaan suihkussa ja treeneistään. Pilatekseen hänellä ei ole aikaa, joten hän käy tunneilla vain viikonloppuisin. E!Online-tabloidin lukijat olivat raivoissaan: heidän mukaansa tähti voi sallia itselleen kotipalvelijat, joten hänellä ei ole oikeutta antaa neuvoja. Tämänkaltaiseen kritiikkiin joutuu jokainen julkkis, joka on saanut lapsen.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa sekä kirjaudu Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

#LindsayLohan #LosAngeles #Äitiys #Perhe #Elokuva

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 03:40:30