Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Madonnan terveysongelmat ja uudet suhteet kesällä 2023 #Madonna #terveys #suhteet #Popper #uudetalut

07.07.2024 12:45

# Madonnan terveysongelmat ja uudet suhteet kesällä 2023 #Madonna #terveys #suhteet #Popper #uudetalut
Lukuaika: < 1 minuutti

# Madonnan terveysongelmat ja uudet suhteet kesällä 2023 #Madonna #terveys #suhteet #Popper #uudetalut

Madonnan hittikappaleen “Vogue” esittäjä aiheutti kesällä 2023 huolta faneissaan terveytensä vuoksi. Pop-tähdellä diagnosoitiin vakava bakteeri-infektio, ja hänet siirrettiin teho-osastolle. Ensimmäisen yön Madonna vietti tajuttomana, ja hänet kytkettiin hengityskoneeseen. Lääkärit vaivuttivat laulajan lääkeainekoomaan vähentääkseen kehon rasitusta ja taistelivat hänen hengestään. Hiljattain Madonna kertoi kokemuksistaan.

“Vuosi sitten olin juuri palannut kotiin sairaalasta vakavan sairauden jälkeen. Tuskin pystyin seisomaan pihallani kädessäni yksi tähtisädetikku. Olen toipunut hienosti ja viettänyt upean vuoden. Elämä on kaunista!”, Madonna kirjoitti tunteikkaasti.

Madonnan läheiset kommentoivat avoimesti hänen sairaalahoitoaan. Perhe pelkäsi menettävänsä laulajan, ja tilanne oli todella kriittinen. Madonna kuvattiin myös salaperäisen miehen kanssa. Hän makasi nahkasohvalla punaisessa mekossa, ja hänen seuralaisensa lepäsi vieressä käsi Madonnan rinnalla.

Madonnan uusi suhde herättää kysymyksiä. Hänen uusi poikaystävänsä on vielä mysteeri toimittajille. Edellisen kumppaninsa, valmentaja Josh Popperin, kanssa Madonna erosi keväällä 2024.

“Madonna tuskin näki Joshia viime kuukausina tiukan aikataulunsa vuoksi. Heidän tunteensa jäätyivät”, kertoi sisäpiiriläinen.

Lähteen mukaan ero sujui ilman draamaa. Heillä ei ole vihamielisyyttä, ja he suhtautuvat yhä lämpimästi toisiinsa. Heidän suhteensa vaikuttaa tällä hetkellä mahdottomalta, joten he päättivät jäädä ystäviksi. Madonnan ja Popperin suhde alkoi vuonna 2023, kun he tapasivat tähden adoptiopojan David Bandan kautta. David otti yksityistunteja Joshilta.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:11:15