Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ministeri Lavrov: Ilman USA:n osallistumista Ukraina ei pystyisi iskemään Krimille

07.07.2024 18:11

# Ministeri Lavrov: Ilman USA:n osallistumista Ukraina ei pystyisi iskemään Krimille
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ministeri Lavrov: Ilman USA:n osallistumista Ukraina ei pystyisi iskemään Krimille

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on todennut, että ilman Yhdysvaltojen suoraa osallistumista Ukraina ei voisi toteuttaa hyökkäyksiä Venäjän sotilaskohteisiin Krimillä ja muilla miehitetyillä alueilla. Lavrov huomautti, että siitä lähtien kun Washington antoi osittaisen luvan käyttää omia ohjuksiaan, kohdistetut iskut ovat lisääntyneet. Tämä kehitys ei miellytä Lavrovia, ja hän lupaa, että Venäjän vastatoimet eivät tule viipymään.

Lavrov antoi kommentin tunnetulle venäläiselle propagandistille Pavel Zarubinille ja korosti, että Ukrainan asevoimien ohjukset eivät olisi voineet lentää esimerkiksi Sevastopoliin ilman USA:n osallistumista tämän aseistuksen suunnitteluun.

“Ilman Yhdysvaltojen suoraa osallistumista suunnitteluun ja satelliittitietojen valmisteluun nämä ohjukset eivät olisi lentäneet minnekään. Tämä on tunnettu fakta”, Lavrov sanoi.

Ulkoministeri ilmaisi myös diplomaattisesti epäsovinnaisia mielipiteitä NATO:n virkamiehistä, jotka hänen mukaansa pelaavat kaksinaamaista peliä. Hän vihjasi, että Venäjä valmistaa jonkinlaisen “yllätyksen” vastatoimena, mutta ei tarkentanut, mitä se voisi olla.

“NATOn edustajat jatkavat sanomalla: ‘Me emme missään nimessä sotkeudu Venäjän kanssa.’ Tämä on huono ilme huonossa pelissä. Mitä tulee meidän reaktioomme, presidentti on sanonut, että aiomme reagoida. Uskon, että lähitulevaisuudessa tulette kuulemaan siitä”, Lavrov totesi.

Hyökkäykset Krimille

Aiemmin kirjoitettiin, että 7. heinäkuuta yönä Venäjän terroristien väliaikaisesti miehittämässä Aluštassa Krimillä syttyi kaasunjakelusolmussa tulipalo, mikä johti siihen, että suurin osa kaupungin asukkaista jäi ilman kaasua. Miehityshallinto ilmoitti “teknisestä syystä” tapahtuneeseen, mutta paikalliset asukkaat kertoivat räjähdyksestä ja liekeistä, jotka nousivat taivaalle.

Aiemmin, 1. heinäkuuta, Krimillä havaittiin useita räjähdyksiä. Kohteena olivat Sevastopolin alue, Balaklava ja ympäristö. Yksi iskuista kohdistui sotilasasemaan Karani (Flotske) -alueella. Lisäksi isku osui Balaklavan lämpövoimalan alueelle, missä kuului räjähdyksiä.

23. kesäkuuta Krim joutui kahdesti ohjusiskujen kohteeksi yhden päivän aikana. Ilmoitettiin, että Ukrainan asevoimat iskivät vähintään kahdeksalla ATACMS-ohjuksella useisiin Venäjän terroristien sotilaskohteisiin.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:55:33