Eilen yhteensä 88810 latausta

20265 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Natoapu Ukrainalle: Patriot-järjestelmä ja oikeuslääketieteellinen tuki

07.07.2024 20:02

#Natoapu Ukrainalle: Patriot-järjestelmä ja oikeuslääketieteellinen tuki
Lukuaika: < 1 minuutti

#Natoapu Ukrainalle: Patriot-järjestelmä ja oikeuslääketieteellinen tuki

Alankomaat toimittaa Ukrainalle lisäkompleksin Patriot-ilmatorjuntajärjestelmän ilmapuolustuksen vahvistamiseksi. Tämä luvataan tehdä mahdollisimman nopeasti. Lisäksi Amsterdam tarjoaa Kiovalle oikeuslääketieteellisen laboratorion, auttaa palauttamaan Venäjän kidnappaamat lapset ja vahvistaa yhteistyötä puolustusalalla.

Uutiset tulivat Alankomaiden uuden hallituksen jäseniltä: puolustusministeri Ruben Brekelmansilta ja ulkoministeri Kasparo Veldkampilta, raportoi “Radio Svoboda”. Ministerit ovat tällä hetkellä työvierailulla Kiovassa.

Brekelmansin mukaan Patriot-järjestelmän toimituksen yksityiskohdat on jo keskusteltu Ukrainan ulkoministerin Dmytro Kuleban kanssa. Toimitusajat on määritelty, mutta niitä ei julkisteta turvallisuussyistä.

Lisäksi on ilmoitettu, että Alankomaat on päättänyt ostaa aseita ukrainalaisilta valmistajilta. Amsterdam on myös päättänyt osoittaa 2 miljoonaa euroa oikeuslääketieteellisiin tutkimuksiin ja kaatuneiden tunnistamiseen. Valitettavasti tarve näille palveluille jatkuu niin kauan kuin sota kestää.

“Suunnittelemme oikeuslääketieteellisen laboratorion toimittamista Ukrainalle. Näin teillä on lähellä etulinjaa oikeuslääketieteellisiä mahdollisuuksia, jotta voitte taata oikeudenmukaisuuden kaikille ukrainalaisille perheille, joiden läheiset palautuvat etulinjalta. Lisäksi Alankomaat auttaa palauttamaan Venäjän kidnappaamat lapset”, kertoi Veldkamp.

Alankomaat keräsi Patriotin Ukrainalle
Toukokuussa kerrottiin, että Alankomaat aikoo koota Patriot-ilmatorjuntajärjestelmän ja lahjoittaa sen Ukrainalle. Amsterdam aikoi toimittaa järjestelmän pääkomponentit omista varastoistaan ja pyysi muita Euroopan maita tekemään samoin. Tämä oli tarkoitus toteuttaa lyhyellä aikavälillä, sillä Venäjä lisäsi pommituksiaan ja tappoi toukokuussa ennätysmäärän ukrainalaisia drooneillaan, raketeillaan ja kranaateillaan.

Kesäkuun lopulla puolustusministeri Kajsa Ollongren ilmoitti, että Alankomaat yhdessä toisen maan kanssa suunnittelee toimittavansa Ukrainalle Patriot-ilmatorjuntajärjestelmän. Ollongren kertoi, että on onnistuttu keräämään komponentit, jotka muodostavat täysimittaisen ilmapuolustusjärjestelmän Ukrainalle. Hän ei tarkentanut, mikä maa auttaa toimituksissa. Ei ole vielä ilmoitettu, onko ilmatorjuntajärjestelmä, jonka Alankomaiden ministerit ovat ilmoittaneet toimittavansa, sama järjestelmä, joka koottiin komponenteista.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävillesi sekä kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 18:28:57