Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Oletko #patriootti? -Kirjaudu!

07.07.2024 12:04

Oletko #patriootti? -Kirjaudu!
Lukuaika: < 1 minuutti

Tervetuloa blogiin, jossa mainokset ovat yhtä harvinaisia kuin kesällä lumisateet! Kyllä, luit oikein. Voit nyt lukea blogiani ilman ainoatakaan mainosta ja tuntea itsesi todelliseksi patriootiksi.

Miten tämä on mahdollista?

Liity joukkoomme ja kirjaudu blogiin osoitteessa: https://www.juhosaastamoinen.com/. Tämä ei ole laiton rahankeräys, vaan fiksu tapa tarjota vastikkeellista sisältöä.

Mikä ihmeen vastikkeellisuus?

Rahankeräys on Suomessa tarkasti säänneltyä, eikä se tapahdu ihan noin vain. Rahankeräys tarkoittaa varojen hankkimista ilman vastiketta, eli toisin sanoen, rahaa kerätään eikä antajalle anneta mitään konkreettista tai digitaalista vastineeksi. Tässä kohtaa minun palveluni eroaa edukseen – tarjoan vastikkeellista sisältöä.

Kun maksat pienen korvauksen, saat siitä heti hyötyä: mainokseton sisältö! Tämä täyttää lain edellytykset, koska saat rahallenne vastinetta. Ei enää ärsyttäviä mainoksia, ei keskeytyksiä kesken mielenkiintoisen artikkelin. Vain puhdasta ja sujuvaa lukemista.

Miksi tämä on mahtavaa?

  1. Keskeytymätön lukukokemus: Ei enää häiriöitä tai vilkkuvia bannereita. Voit keskittyä täysin sisältöön.
  2. Tunne itsesi patriootiksi: Kun liityt tukijoukkoihini, tuet myös suomalaisen sisällöntuottajan työtä. Tämä on todellista patrioottisuutta!
  3. Laillisesti pätevää: Suomen rahankeräyslain mukaan toimintani on täysin laillista. Minä tarjoan vastikkeellista sisältöä, mikä erottaa minut laittomasti tapahtuvista rahankeräyksistä. Kaikki tuotto menee verotuksen piiriin Suomessa, joten toimintani on täysin avointa ja rehellistä.

Kuinka liityn?

Kirjaudu blogiin osoitteessa: https://www.juhosaastamoinen.com/. Pääset nauttimaan mainoksettomasta sisällöstä ja samalla tukemaan suomalaista sisällöntuotantoa. Tämä on win-win-tilanne kaikille.

Joten, ei muuta kuin tervetuloa nauttimaan mainoksettomasta blogistani ja tuntemaan itsesi todelliseksi patriootiksi! Ei mainoksia, kiitos!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:57:50