Eilen yhteensä 88810 latausta

20287 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Räjähdykset Melitopolissa: Kolme tarkkaa iskua lentokentälle #Melitopol #Ukraina #Venäjä #Kahovska #Pokrovsk

07.07.2024 16:51

# Räjähdykset Melitopolissa: Kolme tarkkaa iskua lentokentälle #Melitopol #Ukraina #Venäjä #Kahovska #Pokrovsk
Lukuaika: < 1 minuutti

# Räjähdykset Melitopolissa: Kolme tarkkaa iskua lentokentälle #Melitopol #Ukraina #Venäjä #Kahovska #Pokrovsk

Sunnuntaina 7. heinäkuuta Melitopolissa, joka on tällä hetkellä miehitetty alue, kuultiin useita räjähdyksiä. Paikallisten kanavien mukaan lentokentällä syttyi tulipalo. Raporttien mukaan ainakin kolme tarkkaa osumaa, todennäköisesti raketti-iskuja, osuivat alueelle.

Sosiaalisissa medioissa jaetuissa kuvissa näkyy savua kaupungin yllä. Suurin savun keskittymä havaittiin Kahovska-tien läheisyydessä. Räjähdykset kuuluivat äänekkäästi lentokentän alueella, Zurbaganissa ja “rautatieasemalla”. Näillä alueilla miehittäjät pitivät sotilaslentokoneitaan ja helikoptereitaan.

Paikalliset laskivat ainakin kolme räjähdystä. He uskovat, että kyseessä ovat raketti-iskut, jotka osuivat tarkasti kohteisiinsa. Virallista tietoa ei ole saatu Venäjältä eikä Ukrainan asevoimilta.

Taistelu ilmaherruudesta
Samana päivänä sotilaslähteet ilmoittivat, että he olivat tuhonneet toisen venäläisen Su-25-hyökkäyskoneen rintamalla, Pokrovskin suunnalla. Tämä kone oli tulittanut puolustusvoimien asemapaikkoja, mutta ei enää, sillä se palaa jossain Ukrainan Donbasin aroilla. Hyökkäyskoneen pudottivat 110. prikaatin, nimeltään kenraali Marko Bezruchko, ilmatorjuntajoukot.

Aiemmin kerrottiin myös onnistuneesta yöhyökkäyksestä Venäjän Primorsko-Ahtarskin kaupunkiin, joka sijaitsee Krasnodarin alueella. Epävirallisten tietojen mukaan sotilaslentokenttä ja sähköasema vahingoittuivat. Paikallisten kanavien mukaan vähintään yksi sotilas loukkaantui. Iskussa käytettiin sekä droneja että kahta rakettia.

Venäläiset iloitsivat aiemmin, että he olivat tuhonneet ukrainalaisia lentokoneita lentokentillä. Kuitenkin, tämä on vain osa Ukrainan asevoimien suunnitelmaa, sillä kyseessä olivat vain houkutuslaitteet, joihin vihollinen tarttui.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:05:03