Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Räjähdys Luotsissa: Granaattihaavoja ja Poliisin Toimet

07.07.2024 22:39

# Räjähdys Luotsissa: Granaattihaavoja ja Poliisin Toimet
Lukuaika: < 1 minuutti

# Räjähdys Luotsissa: Granaattihaavoja ja Poliisin Toimet

Sunnuntaina 7. heinäkuuta Luotsissa tapahtui räjähdys, kun tuntematon mies heitti granaatin väkijoukkoon auton ikkunasta. Räjähdyksen seurauksena useita ihmisiä loukkaantui. Tämänhetkisten tietojen mukaan viisi henkilöä on saanut vammoja. Poliisi on pidättänyt epäillyn.

Paikalliset kanavat raportoivat tapahtuneesta ja sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti kuvia ja videoita Kovel-kadulla loukkaantuneista ihmisistä. Poliisi on sulkenut kadun liikenteeltä, ja paikalla työskentelevät sekä poliisit että lääkintähenkilöstö.

Myöhemmin poliisin tiedottaja Marina Baldiš kertoi, että epäilty mies on pidätetty ja kaikki tapauksen yksityiskohdat tulevat julki myöhemmin. Räjähdys tapahtui noin kello 20:50, ja tällä hetkellä loukkaantuneiden määrä on vielä vahvistamatta.

Aiemmat tapaukset

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Luotsissa tapahtuu vastaavanlainen välikohtaus. 29. kesäkuuta keskellä päivää mies heitti käsikranaatin kadulle, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut. Epäilty, 23-vuotias mies Hmelnitskin alueelta, saatiin nopeasti kiinni.

Lisäksi 21. kesäkuuta Bučassa räjähti granaatti, kun mies vaati kuljettajaa viemään hänet naapurimaan rajalle. Saatuaan kieltäytymisen hän räjäytti käsikranaatin, mutta kuljettaja ehti hypätä autosta ja selvisi vahingoittumattomana. Räjäyttäjä kuoli tapahtumapaikalla.

Aiemmin myös Kiovan Ševčenkivskyi-alueella mies heitti käsikranaatin rakennuksen julkisivuun, mikä haavoitti naista. Räjäyttäjä pidätettiin.

Mitä mieltä olet tästä tapauksesta? Jaa ajatuksesi kommenteissa ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta, jotta voit lukea ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:49:09