Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Resev+ sovellus Ukrainassa: Sähköinen järjestelmä mullistaa tiedon päivityksen ja dokumenttien hallinnan #Ukraina #ReservPlus #DmytroLazutkin

07.07.2024 05:56

# Resev+ sovellus Ukrainassa: Sähköinen järjestelmä mullistaa tiedon päivityksen ja dokumenttien hallinnan #Ukraina #ReservPlus #DmytroLazutkin
Lukuaika: < 1 minuutti

# Resev+ sovellus Ukrainassa: Sähköinen järjestelmä mullistaa tiedon päivityksen ja dokumenttien hallinnan #Ukraina #ReservPlus #DmytroLazutkin

Ukrainan puolustusministeriön lanseeraama “Reserv+”-sovellus on saavuttanut suuren suosion ukrainalaisten keskuudessa. Sovelluksen avulla kansalaiset voivat päivittää sotilasrekisteritietojaan sähköisesti. 6. heinäkuuta mennessä sovellusta oli käyttänyt jo 2,3 miljoonaa ukrainalaista. “Reserv+” on näin ollen noussut suosituimmaksi tavaksi päivittää tietoja.

Puolustusministeriön tiedottaja Dmytro Lazutkin kertoi kansallisessa televisiolähetyksessä, että suurin osa tietonsa päivittäneistä kansalaisista on jo saanut sähköisen sotilaspassin. Sovelluksen käyttö on merkittävästi vähentänyt kuntien palvelutoimistojen (ЦНАП) ja sotilasrekisterikeskusten (ТЦК) työtaakkaa.

“Tällä hetkellä 2,3 miljoonaa ukrainalaista on päivittänyt tietonsa ‘Reserv+’-sovelluksessa sähköisessä palvelussa. Näistä 1,5 miljoonaa on luonut itselleen sähköisen sotilasrekisteridokumentin,” Lazutkin totesi.

Aiemmin puolustusministeriö kumosi viisi yleisintä pelkoa “Reserv+”-sovelluksesta. Ensinnäkin ministeriö selvensi, että “Reserv+”-sovelluksen ja kuntien palvelutoimistojen tuottamat dokumentit ovat samanarvoisia. 18. kesäkuuta lähtien ne rinnastetaan sotilaspassiin ja väliaikaiseen todistukseen. “Reserv+”-sovelluksen asiakirjoilla voi jopa ylittää rajan, kuten rajavartiolaitoksen tiedottaja Andrii Demchenko vahvisti pari viikkoa sitten.

Puolustusministeriö on myös tehnyt selväksi, että “Reserv+”-sovelluksessa on nyt mahdollista korjata tietoja verkossa ja lisätä aikaleima, joka vahvistaa tietojen päivittämisen. Aikaleima lisätään automaattisesti järjestelmän toimesta päivityksen jälkeen, mikä osoittaa kansalaisen velvollisuuden täyttämisen.

On tärkeää muistaa, että “Reserv+”-sovelluksen sotilasrekisteridokumentilla on sama juridinen voima kuin paperisella sotilaspassilla tai väliaikaisella todistuksella. Tätä digitaalista dokumenttia voi käyttää kaikissa tilanteissa, joissa sitä tarvitaan, kuten työnhaussa tai kuntien palvelutoimistoissa asioidessa.

Lakimies Ihor Barannikov korosti, että sähköisten dokumenttien käyttöönotto on “valtava askel eteenpäin” sotilasrekisteröinnin alalla. Sen jälkeen, kun “Reserv+”-sovelluksessa otettiin käyttöön sähköinen sotilaspassi, sotilasrekisterikeskusten työntekijät eivät voi enää mielivaltaisesti takavarikoida sotilasrekisteröityjen dokumentteja, hän toteaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:19:07