Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Skandaali: Marjana Bezuhla kritisoi jälleen Ukrainan ilmavoimien komentoa

07.07.2024 16:33

# Skandaali: Marjana Bezuhla kritisoi jälleen Ukrainan ilmavoimien komentoa
Lukuaika: 2 minuuttia

# Skandaali: Marjana Bezuhla kritisoi jälleen Ukrainan ilmavoimien komentoa

Kansanedustaja Marjana Bezuhla on jälleen kerran nostattanut myrskyn kritisoidessaan Ukrainan ilmavoimien johtoa ja vaatimalla kenraali Mykola Oleštšukin eroa “Sodolin jälkeen”. Bezuhla väittää, että viime päivinä Ukrainassa on menetetty kaksi Patriot-ilmatorjuntajärjestelmää ja syyttää tästä kenraalien epäpätevyyttä.

Entinen Ukrainan asevoimien ilmavoimien tiedottaja Juri Ignat kommentoi Bezuhlan väitteitä ja totesi, että kansanedustaja, tietoisesti tai tietämättään, toimii tehokkaasti Venäjän propagandan hyväksi ja vahingoittaa Ukrainan asevoimia.

Facebook-sivuillaan Bezuhla kirjoitti pitkän ja tunteikkaan postauksen, jossa hän esitti sekavia väitteitä “petoksesta” ja levitti tietoa kahden Patriot-järjestelmän tuhoamisesta Ukrainassa. Hän väitti, että ensimmäinen Patriot tuhottiin, koska sitä ei siirretty lainkaan, ja toinen tuhottiin, koska sitä siirrettiin harvoin ja se jäi naamioimatta. Lisäksi hän syytti paikallisia asukkaita tietojen paljastamisesta ja väitti, että turvallisuuspalvelu SBU:n vastatoimet ovat riittämättömiä.

Bezuhla väitti myös, että 5. heinäkuuta Poltavan alueella venäläiset tiedusteludroonit lensivät vapaasti ja Ukrainan ilmatorjunta sekä ilmailu tuhottiin suoralla tulituksella kuin ampumaradalla tai tietokonepelissä. Hänen mukaansa ilmavoimien johto ei vastustanut vihollista tässä tilanteessa.

Bezuhla esitti myös laajempaa kritiikkiä Ukrainan asevoimien johdon tilasta, korostaen, että vaikka presidentit, diplomaatit ja poliitikot yrittävät neuvotella ilmapuolustusjärjestelmien ja lentokoneiden siirrosta Ukrainaan, kenraalit eivät ole valmiita muutoksiin ja kehitykseen.

Hän antoi myös neuvoja kenraaleille ja huomautti, että Ukrainan asevoimien pääesikunnassa ei ole ketään, joka vastaisi ilmailusta, vaan ainoastaan everstejä, jotka eivät ole koskaan poistuneet mukavuusalueeltaan. Hänen mukaansa kukaan ei ole joutunut vastuuseen päätöksistään, kaluston menetyksistä tai ihmishenkien menetyksistä.

Entinen ilmavoimien tiedottaja Juri Ignat vastasi Bezuhlan väitteisiin Facebookissa ja totesi, että hän on täysin epäpätevä sotilasasioissa ja toimii vihollisen hyväksi. Ignat selitti, että tarinat Patriot-järjestelmien tuhoamisesta ovat liioiteltuja ja että samat yksiköt toimivat seuraavana päivänä jälleen venäläisiä lentokoneita vastaan.

Ignat huomautti myös, että isku Mirgorodin lentokentälle oli vakava, mutta venäläiset käyttivät uutta taktiikkaa, joka todennäköisesti sisältää navigoinnin estämisen ja dronejen ohjaamisen inertiaalisesti. Hän korosti, että Ukrainan lentäjät ovat vakava uhka viholliselle, ja siksi iskut lentokenttiämme vastaan ovat lisääntyneet.

Bezuhlan levittämät tarinat eivät kuitenkaan saisi olla julkisessa tilassa. Kansanedustajana hänellä on riittävästi mahdollisuuksia selvittää asiat tapaamisissa johdon kanssa tai komissioiden puitteissa. Julkinen “petoksen levittäminen” on työskentelyä vihollisen hyväksi, ja todisteet siitä, että Venäjän propaganda suosii Bezuhlaa, ovat kiistattomat.

Ignat päätti lausuntonsa toteamalla, että viimeisimmän vihollisen tiedotusympäristön seurannan perusteella Bezuhla on suosituin ja lainatuin henkilö Venäjän mediassa, ja parempaa henkilöä Ukrainan asevoimien mustamaalaamiseen ei voisi keksiä.

Bezuhlan syytökset kenraaleja kohtaan jatkuvat, ja hän ei ole lakannut kritisoimasta Ukrainan ilmavoimien komentajaa Mykola Oleštšukia. Bezuhla syyttää häntä F-16-lentokoneiden vastaanottoon valmistautumisen puutteesta ja monista muista “synnistä”.

Aiemmin hän syytti Ukrainan asevoimien ylipäällikköä Oleksandr Syrskyä etulinjan tilanteesta ja väitti hänen olevan erotetun kenraali Juri Sodolin liittolainen. Hänen mukaansa Syrskyn vika oli siinä, että venäläiset miehittäjät pääsivät Toretškyn kaupungin alueelle Donetskin alueella.

Muistutamme, että ennen entisen ylipäällikön Valeri Zaluzhnyin erottamista Marjana Bezuhla kritisoi häntä kuukausien ajan syyttämällä häntä erilaisista “virheistä” työssään. Näin ollen jokainen kansanedustajan kritiikki nähdään usein merkkinä siitä, että kyseinen henkilö saatetaan pian erottaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa sekä kirjaudu Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:37:23