Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Tobey Maguire löytää onnen nuoren näyttelijän kanssa #Hollywood #TobeyMaguire #LilyChee Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua #Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

07.07.2024 11:50

#Tobey Maguire löytää onnen nuoren näyttelijän kanssa #Hollywood #TobeyMaguire #LilyChee Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua #Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.
Lukuaika: 2 minuuttia

#Tobey Maguire löytää onnen nuoren näyttelijän kanssa #Hollywood #TobeyMaguire #LilyChee

Näyttelijä Tobey Maguire erosi Jennifer Meyeristä neljä vuotta sitten, ja pariskunnalle jäi kaksi lasta. Hiljattain on käynyt ilmi, että Tobey on onnistunut järjestämään henkilökohtaisen elämänsä uudelleen: Leonardo DiCaprion ystävälle on löytynyt uusi kumppani. Maguire näyttää seuraavan Leon esimerkkiä ja on alkanut seurustella itseään huomattavasti nuoremman naisen kanssa.

Miljardööri Michael Rubinin järjestämillä “valkoisilla juhlilla” Hamptonissa Tobey esiintyi julkisuudessa nuoren brunetin seurassa. Tämä nuori nainen osoittautui olevan 20-vuotias malli ja näyttelijä Lily Chee. 29 vuoden ikäero ei näytä häiritsevän paria lainkaan.

Lily oli valinnut rohkean mekon, jossa oli houkuttelevat nauhat lantion kohdalla. Tobey puolestaan pukeutui t-paitaan, paitaan ja kevyisiin pellavahousuihin. Romanttisissa valokuvissa, jotka paparazzit onnistuivat ottamaan, näyttelijä halaa tyttöä vyötärön alapuolelta, ja tämä hymyilee hänelle vastaukseksi. Uusi romanssi on herättänyt keskustelua verkossa.

“On päättänyt seurustella nuorten tyttöjen kanssa, kuten Leo”, “Tyttö on kaunis, ja he näyttävät yhdessä upeilta, miksei?” kirjoittivat bloggaajat.

Lily on tottunut olemaan huomion keskipisteessä. Hänellä on eurooppalaisia ja aasialaisia juuria (isänsä kautta kiinalais-malaijilaisia ja äitinsä kautta irlantilais-skottilaisia). Hän aloitti tähtensä uran 9-vuotiaana, kun muotitarkkailijat huomasivat hänet. Vuosien varrella hän on esiintynyt lukuisissa muotikampanjoissa, kuten Valentino, Dior, Ralph Lauren, Calvin Klein ja Tommy Hilfiger.

Lily on tällä hetkellä Columbian yliopiston opiskelija ja suosittu bloggaaja. Hänellä on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2020 hänet jopa nimitettiin Shorty Awards -palkinnon ehdokkaaksi kategoriassa “Paras läpimurto-youtubettaja”.

Mutta Lilyn kiinnostuksen kohteet eivät rajoitu tähän. Hänellä on aikomus tulla tunnetuksi näyttelijäksi, ja hänen filmografiassaan on jo pieniä rooleja Marvelin sarjassa “Daredevil” ja Netflixin lääketieteellisessä draamassa “New Amsterdam”. Hiljattain hän näytteli lyhytelokuvassa “Nichts But Everything”. Siksi romanssi Maguiren kanssa (ja hänen ystävyytensä DiCaprion kanssa, joka on vaikutusvaltainen henkilö elokuva-alalla) voi olla Lilyn uran kannalta erittäin lupaava tarina.

DiCaprio itsekin osallistui Michael Rubinin juhliin. Noudattaakseen pukukoodia näyttelijä pukeutui valkoiseen asuun. Hän täydensi lookinsa lempiasusteellaan – lippalakilla. Leonardo käytti aurinkolaseja ja lisäsi asuun kultaisen ketjun. Huomion herätti myös hänen muuttunut ulkonäkönsä: hän oli kasvattanut viikset ja parran.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua #Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:33:20