Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Tragedia Kharkivissa: Perhe menehtyi miinan räjähdyksessä #Kharkiv #tragedia #miinat #turvallisuus

07.07.2024 23:22

# Tragedia Kharkivissa: Perhe menehtyi miinan räjähdyksessä #Kharkiv #tragedia #miinat #turvallisuus
Lukuaika: 2 minuuttia

# Tragedia Kharkivissa: Perhe menehtyi miinan räjähdyksessä #Kharkiv #tragedia #miinat #turvallisuus

Kharkivin alueella sunnuntaina 7. heinäkuuta tapahtui traaginen onnettomuus. Auto, joka liikkui metsätietä pitkin, osui vihollisen miinaan. On tiedossa, että neljä ihmistä menehtyi, mukaan lukien lapsi.

Tapahtumasta ilmoitti Telegram-kanavallaan Kharkivin aluehallinnon johtaja Oleg Synehubov. Hänen mukaansa koko perhe menehtyi. Paikalla työskentelevät parhaillaan tutkijat ja pelastustyöntekijät, ja uhrien tunnistaminen on käynnissä.

“Perhe matkusti henkilöautolla metsätietä pitkin Kharkivin alueella. Vihollisen miinan räjähdyksen seurauksena, alustavien tietojen mukaan, neljä ihmistä menehtyi, ja heidän joukossaan oli lapsi”, Synehubov kirjoitti.

Hän lisäsi, että uhrien määrä saattaa olla suurempi, sillä perheen sukulaisten mukaan autossa saattoi olla kuusi ihmistä: neljä aikuista ja kaksi lasta. Kharkivin aluehallinnon johtaja kehotti olemaan varovaisia liikkuessaan metsäalueilla ja tienvarsilla, erityisesti vapautetuilla alueilla, sillä ne voivat olla venäläisten miinoittamia.

“Muistutamme: kaikki metsät ja tienvarret vapautetuilla alueilla ovat erittäin vaarallisia! Panssarimiinat, jalkaväkimiinat ja muut miinat voivat olla hyvin naamioituja joko maan pinnalle tai sen alle”, hän kirjoitti.

Miinoitettu Ukraina

Tilastojen mukaan yli 30 % Ukrainan alueesta on miinoitettu. Vuoden 2023 loppuun mennessä miinoitettu alue kattoi 174 000 neliökilometriä, mikä vastaa kolmea Kroatian pinta-alaa. Maailmanpankin arvioiden mukaan Ukrainan miinanraivaus maksaa 2–8 dollaria neliömetriltä ja kokonaiskustannukset nousevat noin 37,4 miljardiin dollariin (noin 35,5 miljardia euroa) seuraavien 10 vuoden aikana.

Venäläiset miinoittavat alueita tiheästi estääkseen Ukrainan asevoimien etenemisen. Miinanraivaus puolustuslinjojen purkamiseksi vie kuukausia, vaikka käytössä olisi tarvittavaa tekniikkaa, jota kumppanimaat toimittavat. Näissäkin olosuhteissa taistelulääkärit kertovat, että miinojen aiheuttamat vammat ovat tällä hetkellä yleisimpiä vammoja rintamalla.

Myös siviileille vihollisen miinat aiheuttavat suurta vaaraa. Makarivissa sähköverkon korjausmiesten auto ajoi miinaan. Kolme työntekijää sai vammoja, joista yksi oli vakavassa tilassa.

Toinen traaginen tapaus, joka liittyy miehittäjien läsnäolon seurauksiin Kiovan alueella, tapahtui Mylan kylässä Buchan alueella. Kylän asukas meni metsään ja törmäsi vihollisen jalkaväkimiinaan. Räjähdyksen seurauksena hän sai lukuisia vammoja. Lääkärit tekivät kaikkensa naisen pelastamiseksi, mutta valitettavasti potilas menehtyi.

Kommentoikaa ja jakakaa artikkeli ystävillenne. Voitte myös liittyä Patreoniin lukeaksenne blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:03:48