Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Tragedia Rivenin alueella: Autojuna törmäsi linja-autoon ja vaati 14 ihmisen hengen #Riven #tragedia #auto-onnettomuus #liikenneturvallisuus

07.07.2024 13:44

# Tragedia Rivenin alueella: Autojuna törmäsi linja-autoon ja vaati 14 ihmisen hengen #Riven #tragedia #auto-onnettomuus #liikenneturvallisuus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Tragedia Rivenin alueella: Autojuna törmäsi linja-autoon ja vaati 14 ihmisen hengen #Riven #tragedia #auto-onnettomuus #liikenneturvallisuus

Rivenin alueen viranomaiset jatkavat traagisen auto-onnettomuuden tutkimista, jossa säiliöauto törmäsi linja-autoon ja vaati 14 ihmisen hengen. Tutkinnassa on useita mahdollisia syitä onnettomuudelle, joista yksi on säiliöauton renkaan vaurioituminen.

Rivenin alueen hallinnon tiedotustilaisuudessa Rivenin alueen syyttäjänviraston johtaja Andriy Rudnytskyi kertoi, että yksi tutkinnan alla olevista versioista on, että onnettomuus johtui säiliöauton renkaan vaurioitumisesta. Tämä johti siihen, että kuljettaja ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi linja-autoon.

Lisäksi tutkitaan muita mahdollisia syitä, kuten ajoneuvojen teknistä kuntoa, kuljettajien huomiota ja liikennesääntöjen noudattamista sekä olosuhteita, jotka olisivat voineet vaikuttaa onnettomuuden syntymiseen.

Puolueettoman tutkinnan suorittamiseksi on määrätty 18 asiantuntijalausuntoa, mukaan lukien autotekniset ja oikeuslääketieteelliset tutkimukset. Jälkimmäinen sisältää myös kuljettajien veren alkoholitason tarkistamisen. Tällä hetkellä tutkinta haastattelee aktiivisesti onnettomuuden silminnäkijöitä.

Kaikki uhrit on jo tunnistettu. He ovat Hmelnitskin ja Rivenin alueiden asukkaita, iältään 20–67 vuotta. Nuorin uhri oli kuusivuotias poika, joka joutui onnettomuuteen vanhempiensa kanssa. Hänen isoäitinsä, 57-vuotias Netishyn asukas, selvisi hengissä vakavista vammoista huolimatta.

Lääkärit diagnosoivat hänelle suljetun kyynärvarren murtuman, suljetun kallovamman ja rintakehän ruhjeita, mutta hänen terveydentilansa ei ole hengenvaarallinen. Häntä on jo kuulusteltu, ja hän pystyi kuvaamaan näkemänsä ennen onnettomuutta, kuten kuinka säiliöauto liikkui kohti linja-autoa.

Onnettomuus tapahtui 6. heinäkuuta tiellä “Horodysche-Rivne-Starokostyantyniv” lähellä Verkhivin kylää Rivenin alueella. Tutkinnan mukaan säiliöauton kuljettaja ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi linja-autoon “Rivne-Hmelnitsky”. Tämän jälkeen ajoneuvot syttyivät tuleen.

Muistutuksena, Lvivin alueella TCC:n työntekijät ajoivat autolla polkupyöräilijän yli. Kirjoitimme myös, että Vinnytsian alueella tapahtui onnettomuus, jossa kolme poliisia ja perhe lapsen kanssa menehtyivät.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:25:16