Eilen yhteensä 82433 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Ukrainan rajavartijat torjuvat venäläisiä sabotöörejä #Ukraina #Venäjä #Kharkiv #IgorKlymenko #rajavartijat

07.07.2024 16:57

# Ukrainan rajavartijat torjuvat venäläisiä sabotöörejä #Ukraina #Venäjä #Kharkiv #IgorKlymenko #rajavartijat
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ukrainan rajavartijat torjuvat venäläisiä sabotöörejä #Ukraina #Venäjä #Kharkiv #IgorKlymenko #rajavartijat

Harjoitukset Ukrainan rajavartijat torjuvat jatkuvasti venäläisiä sabotöörejä, jotka pyrkivät tekemään tuhojaan Kharkivin alueella. Sabotöörien aktivoitumisen vuoksi sotilaat rakentavat lisää tarkkailupisteitä, jotka auttavat torjumaan vihollista tehokkaammin.

Ukrainan sisäministeri Igor Klymenko ilmoitti asiasta vieraillessaan Kharkivin alueella. Hänen mukaansa erityistä huomiota kiinnitetään vihollisen sabotointi- ja tiedusteluryhmien torjuntaan.

“Erityistä huomiota kiinnitetään vihollisen sabotointi- ja tiedusteluryhmien torjuntaan. Yksikkömme havaitsevat ja torjuvat jatkuvasti venäläisiä sabotöörejä”, Klymenko sanoi.

Ministerin mukaan rajavartijat rakentavat lisää tarkkailupisteitä valvontaa tehostaakseen. Lisäksi reaktioryhmien määrää on lisätty.

“Vihollinen iskee asutuskeskuksiin pelotellakseen siviilejä. Mutta ei tykistön iskut eikä sabotöörien hyökkäykset saa meitä perääntymään”, Klymenko totesi.

Venäläisten sabotöörien hyökkäykset Kharkivin alueella

4. heinäkuuta venäläinen sabotointi- ja tiedusteluryhmä yritti tunkeutua Sontnytsky Kozachok -kylään, joka sijaitsee aivan Venäjän rajalla Kharkivin alueella. Sabotöörit havaitsivat Kharkivin operatiivis-taktisen ryhmän sotilaat.

Sotilaat selittävät, että vihollinen pyrkii jatkuvasti luomaan jännitystä koko rajalinjalla ja siksi se toimii pienissä ryhmissä.

Muistutuksena, että Kharkivin alueella on laajennettu lasten kanssa olevien perheiden pakollista evakuointialuetta – luettelo asutuskeskuksista.

Kommentoikaa ja jakakaa artikkelia ystävillenne. Rekisteröitykää Patreoniin lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 03:18:53