Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Venäjä oli #NordStream #kaasuputki-terrorismin takana

07.07.2024 12:14

#Venäjä oli #NordStream #kaasuputki-terrorismin takana
Lukuaika: 2 minuuttia


Tiedätkö uusimman? Venäjä toteutti NordStream -kaasuputkien räjäytykset!


Saksalaislehti: Nord Stream -kaasuputkien vahingoittamista suunniteltiin jo kymmenen vuotta sitten
On uskomatonta, että elämme maailmassa, jossa Venäjä voi räjäyttää Nord Stream -kaasuputket, ja kansainvälinen yhteisö seisoo kädet taskuissa! Welt am Sonntag -lehden tietojen mukaan Itämerellä vuonna 2022 tapahtuneet Nord Stream 1- ja Nord Stream 2 -kaasuputkien räjähdykset oli suunniteltu toteutettavaksi jo ennen kuin Venäjä miehitti Krimin niemimaan vuonna 2014. Tämä on täysin häpeällistä ja osoittaa, kuinka röyhkeästi Venäjä toimii globaalilla näyttämöllä.

Venäjän Lavastettu Hyökkäys
Median mukaan hyökkäyksen suunnitteli ja toteutti “ukrainalainen ryhmä”, mutta vain naiivi uskoo, että Ukraina olisi oikeasti hyökkäyksen takana. Saksan tiedustelupäällikkönä vuosina 2011–2016 toimineen Gerhard Schindlerin mukaan todisteet ukrainalaisen ryhmän osallisuudesta eivät tarkoita, että Ukraina olisi hyökkäyksen takana. Hän pitää todennäköisenä, että kyse oli Venäjän lavastetusta hyökkäyksestä, ja totta vieköön, se kuulostaa täysin Venäjän propagandan pelikirjalta.

Kaikkien Aikojen Sabotaasi
Andromeda-niminen alus, kuuden hengen miehistö, purjehti Itämerellä syyskuun alussa 2022, ja juuri samanaikaisesti kaasuputkien lähellä liikkui tämä 15-metrinen purjevene. Tämä on jo sinällään epäilyttävää, mutta vielä epäilyttävämmäksi asian tekee se, että räjähdysten aikaan kaasuputkien lähellä liikkui juuri tämä alus.

Welt am Sonntag -lehden mukaan tutkimuksissa on paljastunut uusia todisteita, jotka vahvistavat Andromeda-purjeveneen miehistön osallisuuden hyökkäykseen. Schindler uskoo, että veneen miehistö jätti tarkoituksella teostaan jälkiä, jotta syyttävä sormi kääntyisi Ukrainaan. Mikä törkeä yritys lavastaa viaton maa syylliseksi!

Kenellä On Motiivi?
Vuodon aiheuttajasta ei ole edelleenkään vahvistettua tietoa. Ukrainaa tai Venäjää on epäilty iskun takana, koska molemmilla oli intressi putkien vaurioittamiseksi. Totta kai Venäjä hyötyisi eniten sabotaasista, sillä he ovat käyttäneet kaasuputkia aseena länsimaita vastaan ennenkin. Ukrainan motiivi on paljon heikompi, jos sitä edes on.

Puola Tietää Enemmän Kuin Kertoo
Welt am Sonntag kertoo, että viikkoa ennen räjähdystä Puolan rajavartijat tarkastivat Andromedan Kolobrzegissa. Lehden saamien tietojen mukaan Puola on harkinnut Andromedaa koskevan videotallenteen luovuttamista saksalaisille tutkijoille, mutta ei ole vielä tehnyt niin. Mitä Puola pelkää? Onko heillä todisteita, jotka paljastaisivat Venäjän todellisen osallisuuden?

Lopputulos
Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo totesi marraskuussa 2023, että räjähdykset johtuivat “törkeästä sabotaasista”. On käsittämätöntä, että helmikuussa Ruotsi lopetti Nord Stream -kaasuputkien sabotaasitapauksen tutkinnan. Tämä jättää meidät miettimään: Miksi maailma ei ole enemmän järkyttynyt ja toimi päättäväisemmin Venäjän häikäilemätöntä toimintaa vastaan?

On korkea aika, että kansainvälinen yhteisö herää ja alkaa käsitellä Venäjän aggressiota oikealla tavalla. Maailma ei voi enää katsoa sivusta, kun tällaisia tekoja tapahtuu. Meidän on otettava kova linja ja näytettävä, että tällainen toiminta ei jää rankaisematta. Venäjä on saatettava vastuuseen teoistaan!

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:37:58