Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän hyökkäykset Hersonissa: tuhoja ja uhreja #Herson #Venäjä #Ukraina

07.07.2024 09:51

Ei audiota saatavissa.

# Venäjän hyökkäykset Hersonissa: tuhoja ja uhreja #Herson #Venäjä #Ukraina
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäykset Hersonissa: tuhoja ja uhreja #Herson #Venäjä #Ukraina

Venäjän joukot hyökkäsivät viime vuorokauden aikana, 6. heinäkuuta, lähes kahteenkymmeneen Hersonin alueen asutuskeskukseen. Tämän seurauksena useita asuinrakennuksia, ajoneuvoja, hallintorakennuksia ja muita kohteita vaurioitui. Hyökkäyksissä on kuolleita ja haavoittuneita.

Hersonin aluehallinnon johtaja Oleksandr Prokudin kertoi asiasta. Hänen mukaansa vihollisen tulituksessa ja ilmaiskuissa olivat seuraavat paikat:

– Hreshtshenyvka,
– Antonivka,
– Mykhailivka,
– Urozhayne,
– Kizomys,
– Burgunka,
– Beryslav,
– Novoberislav,
– Priozerne,
– Dniprovske,
– Stanislav,
– Prydniprovske,
– Olhivka,
– Shevchenivka,
– Tyahinka,
– Vysoke,
– Herson.

Vihollisen iskut kohdistuivat alueen asuinkortteleihin. Vaurioituneiden joukossa on kerrostalo, kymmenen omakotitaloa ja ajoneuvoja. Myös hallintorakennuksia, ravintola ja kauppa kärsivät vahinkoja.

“Venäjän aggression vuoksi neljä ihmistä kuoli ja kolme haavoittui”, Prokudin totesi.

Viimeisimmät Venäjän iskut Ukrainaan
Hyökkääjävaltio ei lopeta Ukrainan siviiliväestön terrorisointia tulituksilla. Heinäkuun 7. päivänä venäläiset iskivät raketeilla Pavlohradiin Dnipropetrovskin alueella. Lisäksi vihollinen hyökkäsi Nikopoliin raskaan tykistön, kamikaze-droonejen ja raketinheittimien avulla aiheuttaen tuhoa.

Heinäkuun 6. päivänä venäläiset miehittäjät tulittivat Donetskin aluetta raketinheitinjärjestelmä “Smerchillä”. Hyökkääjien ammukset osuivat Ukrainskiin ja Pokrovskiin. Tämän hyökkäyksen seurauksena asuinrakennuksia vaurioitui, ja ihmiset menettivät henkensä tai haavoittuivat.

Muistutetaan, että yönä heinäkuun 7. päivää vasten vihollinen hyökkäsi Ukrainaan kahdella ballistisella Iskander-M-raketilla ja 13 Shahed-droneella. Taistelutoiminnan seurauksena kaikki 13 hyökkäysdronea tuhottiin Kirovohradin, Harkovan, Sumin ja Poltavan alueilla.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:25:16