Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän hyökkäys Pavlogradiin: tuhoa ja vahinkoa Iskun seuraukset Peltastusyksikön auto vaurioitui Hyökkäys Ukrainaan 7. heinäkuuta

07.07.2024 08:51

# Venäjän hyökkäys Pavlogradiin: tuhoa ja vahinkoa Iskun seuraukset Peltastusyksikön auto vaurioitui Hyökkäys Ukrainaan 7. heinäkuuta
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän hyökkäys Pavlogradiin: tuhoa ja vahinkoa

Venäjän terroristit ovat tehneet raketti-iskun Pavlogradiin Dnipropetrovskin alueella. Ohjusten sirpaleet aiheuttivat vahinkoa ja tuhoa, mutta onneksi ihmishenkiä ei menetetty.

Dnipropetrovskin aluehallinnon johtaja Serhii Lysak ilmoitti, että Pavlogradissa vaurioitui neljä yksityistä taloa.

“Yöllä vihollinen teki raketti-iskun Pavlogradiin. Sirpaleet vaurioittivat neljää yksityistä taloa. Onneksi ilman uhreja ja loukkaantuneita”, kertoi Lysak.

## Iskun seuraukset

Lysak lisäsi, että vihollisen isku kohdistui myös muihin Dnipropetrovskin alueen asutuskeskuksiin. Nikopolin alueella on haavoittuneita. Piirikeskuksessa ilta- ja aamuiskujen aikana loukkaantuivat kolme naista, iältään 38, 65 ja 71 vuotta.

Venäläiset hyökkäsivät Nikopoliin raskaalla tykistöllä ja itsemurhalennokeilla. He käyttivät myös raketinheitinjärjestelmiä (RSZV). Kaupungissa vaurioitui kolme yritystä, kollegio, päiväkoti ja autotalliosuuskunta. Vaurioita kärsi kymmenen yksityistä taloa, kolme talousrakennusta, kaasuputki sekä yksi auto tuhoutui.

Myös pelastustyöntekijöiden kalusto kärsi vahinkoja. Yhden iskun jälkeen he sammuttivat tulipaloa talossa, kun vihollinen hyökkäsi uudelleen. Onneksi palomiehet ehtivät suojautua.

## Peltastusyksikön auto vaurioitui

Myös Marganetsin ja Pokrovsken yhteisöissä oli levotonta. Näillä alueilla ei kuitenkaan raportoitu loukkaantuneita. Asiantuntijat tutkivat iskujen seurauksia.

“Myös ilmapuolustusvoimat toimivat yöllä alueella. Itäisen ilmapuolustuksen joukot tuhosivat yhden raketin ja tiedusteludronen”, tiivisti Lysak.

## Hyökkäys Ukrainaan 7. heinäkuuta

Miehittäjät hyökkäsivät Ukrainaan yöllä sunnuntaina 7. heinäkuuta käyttämällä Shahed-lennokkeja. Ilmavoimat ilmoittivat vaarasta Harkovan, Sumyn, Kirovohradin, Mykolajivin, Poltavan ja Dnipropetrovskin alueilla. Hyökkäysdronet liikkuivat useissa ryhmissä.

Ilmavoimien tietojen mukaan vihollinen hyökkäsi yöllä Ukrainaan kahdella Iskander-M ballistista ohjusta ja 13 Shahed-lennokilla. Taistelutoimien ansiosta kaikki 13 hyökkäysdronia ammuttiin alas Kirovohradin, Harkovan, Sumyn ja Poltavan alueilla.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 04:10:21