Eilen yhteensä 88810 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Biden jatkaa presidenttikisaa huolimatta paineista #USA #Biden #Trump #Politiikka

08.07.2024 20:02

# Biden jatkaa presidenttikisaa huolimatta paineista #USA #Biden #Trump #Politiikka
Lukuaika: < 1 minuutti

# Biden jatkaa presidenttikisaa huolimatta paineista #USA #Biden #Trump #Politiikka

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ilmoitti, ettei aio vetäytyä presidentinvaalikampanjasta. Tämä kysymys nousi esiin epäonnistuneen esiintymisen jälkeen presidenttiehdokkaiden väittelyssä Donald Trumpin kanssa. Nykyinen presidentti Biden totesi olevansa “vahvasti sitoutunut” osallistumaan kisaan.

Bidenin kirjeessä demokraattien kongressiedustajille hän ilmaisi päättäväisyytensä jatkaa kampanjaa ja voittaa Trumpin. “Huolimatta median ja muiden lähteiden spekulaatioista olen päättäväinen pysymään tässä kisassa, kulkemaan sen loppuun ja voittamaan Donald Trumpin”, kirjeessä todetaan.

Biden käsitteli myös amerikkalaisessa yhteiskunnassa väittelyjen jälkeen heränneitä huolia. “Meillä on yksi tehtävä. Voittaa Donald Trump. Meillä on 42 päivää demokraattisen puolueen kokoukseen ja 119 päivää yleisiin vaaleihin. Kaikki päättäväisyyden heikentyminen tai epäselvyys tulevasta tehtävästä vain auttaa Trumpia ja vahingoittaa meitä”, hän sanoi.

Mistä demokraattien huoli Bidenista johtuu

Biden ja Trump ovat tällä hetkellä pääehdokkaat syksyn presidentinvaaleissa Yhdysvalloissa. Ensimmäisten väittelyjen jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, Bidenin kannatus alkoi laskea, koska hän ei esiintynyt edukseen. Useimmat maailmanlaajuiset mediat ennustivat Bidenin vetäytyvän vaalikisasta, mutta hän ilmoitti tekevänsä niin vain, jos Jumala Kaikkivaltias sitä pyytää. Tällä hetkellä hänen perheensä tukee häntä, joten hän jatkaa kampanjaansa. On huomattava, että myös Trump vastustaa Bidenin vetäytymistä vaaleista. Trump on varma, että toista ehdokasta olisi vaikeampi voittaa.

CBS:n kyselyn mukaan väittelyjen jälkeen 72 % äänestäjistä uskoo, ettei Bidenillä ole henkistä ja kognitiivista terveyttä toimia presidenttinä. Monet korkean tason demokraattiset kommentaattorit ja vasemmistolaiset julkaisut ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään vaaleista. Samoin ovat toimineet New York Times ja Atlanta Journal-Constitution. Myös nämä lehdet ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään kisasta.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 04:24:19