Eilen yhteensä 88810 latausta

20238 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Hollywood-legenda John Landau menetti taistelun syöpää vastaan

08.07.2024 15:55

# Hollywood-legenda John Landau menetti taistelun syöpää vastaan
Lukuaika: 2 minuuttia

# Hollywood-legenda John Landau menetti taistelun syöpää vastaan

Tunnettu Hollywoodin elokuvantekijä John Landau on viime vuosina kamppaillut syöpää vastaan. John menehtyi kodissaan Los Angelesissa perheen ympäröimänä. Hänen muistonsa kunnioittivat hänen kollegansa kulttielokuvasta “Titanic”.

Kate Winslet, joka esitti Rose DeWitt Bukateria elokuvassa, saavutti maailmanlaajuisen suosion ja sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta naispääosasta. Brittiläinen näyttelijä kertoi tunteneensa Johnin siitä lähtien, kun hän täytti 20 vuotta.

“John Landau oli paras mies. Hän oli myötätuntoinen ja tuki poikkeuksellisesti ja kasvatti uskomattoman lahjakkaita tiimejä. Hänen intohimonsa elokuvantekoon vain kasvoi iän myötä”, Kate Winslet sanoi.

John tunnettiin hedelmällisestä ja uskomattoman menestyksekkäästä yhteistyöstään ohjaaja James Cameronin kanssa. Titanic-elokuvan jälkeen Winslet yhdistyi uudelleen Landauhun ja Cameroniin “Avatar: The Way of Water” -elokuvassa, jossa hän antoi äänen Ronalalle.

“Johnin elämän voima oli perheen, kodin ja työn merkityksen ymmärtämisessä. Hän oli aina täynnä hymyjä ja kiitollisuutta. En voi uskoa, että kirjoitan tätä, en voi uskoa, että hän on poissa”, Winslet lisäsi.

Leonardo DiCaprio, joka tuli läheiseksi Landauhun esittäessään Jack Dawsonia vuoden 1997 blockbusterissa, kunnioitti myös hänen muistoaan. John sai Oscarin tuottajana, ja “Titanic” keräsi yhteensä 11 palkintoa vuoden 1998 Oscar-gaalassa.

“John oli uskomattoman ystävällinen, viisas ja myötätuntoinen sielu, joka halusi luoda vain positiivista vaikutusta. Hänen perintönsä ja johtajuutensa elävät ikuisesti. Osanottoni koko hänen perheelleen. Lepää rauhassa, kaipaamme sinua kovasti”, DiCaprio sanoi Deadlinen haastattelussa.

“Avatar” on maailman eniten lipputuloja kerännyt elokuva, “Avengers: Endgame” on toisella sijalla ja “Avatar: The Way of Water” kolmannella sijalla. “Titanic”, ensimmäinen elokuva, jonka maailmanlaajuiset lipputulot ylittivät miljardin dollarin (n. 950 miljoonaa euroa), on neljännellä sijalla.

Ohjaaja James Cameron, jolla oli läheinen työsuhde Landauhun kolmen vuosikymmenen ajan, kokee menetyksen raskaasti.

“Avatar-perhe suree ystävämme ja johtajamme John Landaun menetystä. Hänen huumorinsa, henkilökohtainen magneettinsa, suurisieluisuutensa ja vahva tahtonsa olivat maailmamme keskiössä. Hänen perintönsä ei ole vain elokuvissa, joita hän tuotti, vaan myös hänen esimerkissään – hillitön, välittävä, kaiken kattava, väsymätön, syvällinen ja ainutlaatuinen”, Cameron totesi.

Kommentoikaa ja jakakaa artikkeli ystävillenne. Voitte myös liittyä Patreoniin lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 12:44:34