Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ilmapuolustuksen tilanne Ukrainassa 8. heinäkuuta #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus

08.07.2024 09:09

# Ilmapuolustuksen tilanne Ukrainassa 8. heinäkuuta #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ilmapuolustuksen tilanne Ukrainassa 8. heinäkuuta #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus

Venäjän levottoman yön jälkeen, kun venäläiset hyökkäsivät Ukrainan alueille Tu-95-pommikoneilla, 8. heinäkuuta aamulla klo 7:18 kuultiin jälleen ilmahälytys vihollisen ilmailun nousun vuoksi. Raportoidaan MiG-31K:n noususta, joka on mahdollinen “Kindžal”-ohjusten kantaja, sekä viiden Tu-95-koneen noususta Venäjän Murmanskin alueen Olenja-lentokentältä. Ukrainalaisia kehotetaan ottamaan turvallisuutensa vakavasti ja siirtymään suojiin.

Tilanne 8. heinäkuuta klo 07:30 (tänään 866. sotapäivä – toim. huom.) näyttää koko Ukrainan punaisena ilmahälytyskartalla Venäjän ohjusiskujen uhan vuoksi.

Ilmahälytyskartta Ukrainassa

Tu-95-koneiden nousun tarkoitus on tuntematon. Mahdollisen taistelulennon tapauksessa arvioitu saapumisaika laukaisulinjoille on seuraava: Saratovin alue: 09:30 – 11:30; Kaspianmeren alue: 10:30 – 12:20. Saapuminen Ukrainan ilmatilaan laukaisujen tapauksessa: 10:30 – 11:30.

Tilanne klo 7:44, monien Ukrainan alueiden ilmahälytys peruutettiin. Ilmavoimat ilmoittavat MiG-31K-uhkan peruutuksesta ja koneen siirtymisestä pois laukaisuvyöhykkeeltä.

Päivitetty ilmahälytyskartta klo 7:44, 8. heinäkuuta

Mitä tulee viiteen Tu-95MS-koneeseen, tällä hetkellä koneet pitävät eteläsuuntaa. Tämä voi viitata joko laukaisulinjoille siirtymiseen tai uudelleensijoitukseen Engelsin lentokentälle.

Tilanne klo 9:03, kuusi Tu-95-konetta nousi Olenjan lentokentältä ja liikkuu Volgogradin/Astrahanin alueiden suuntaan Venäjällä, kohti Kaspianmeren aluetta. Nämä ovat laukaisulinjoja.

Ukrainan pommitus 8. heinäkuuta

Venäläiset aloittivat 8. heinäkuuta yönä jälleen raketti-iskun Ukrainaan. He nostivat ilmaan strategisia Tu-95-pommikoneita, jotka lensivät laukaisulinjoille ja aiheuttivat ilmahälytyksen kello 2 yöllä. Erityisesti vihollinen laukaisi X-101-risteilyohjuksia Volgogradin alueelta, ja Zhytomyrin alue oli kohteena. Ohjukset lensivät Kiovan, Tšernihivin ja Sumin alueiden yli ja suuntasivat Zhytomyriin, analyytikko Monitorwarin mukaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:31:35