Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Ilmatila turvallisuus: tuoreimmat tiedot rakettiuhista #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus ## Venäjän hyökkäykset niihin liittyvä ilmatilan valvonta Ilmahälytysten Ukrainassa Päivitetty ilmahälytysten klo 7:44 Hyökkäys Ukrainaan

08.07.2024 08:25

# Ilmatila turvallisuus: tuoreimmat tiedot rakettiuhista #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus ## Venäjän hyökkäykset niihin liittyvä ilmatilan valvonta Ilmahälytysten Ukrainassa Päivitetty ilmahälytysten klo 7:44 Hyökkäys Ukrainaan
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ilmatila ja turvallisuus: tuoreimmat tiedot rakettiuhista #Ukraina #Venäjä #Turvallisuus

## Venäjän hyökkäykset ja niihin liittyvä ilmatilan valvonta

Levottoman yön jälkeen, jolloin venäläiset hyökkäsivät Ukrainan alueille Tu-95-pommittajilla laukaistuilla ohjuksilla, 8. heinäkuuta aamulla klo 7:18 taas kuultiin ilmahälytys vihollisen ilmailun vuoksi. Tiedossa on MiG-31K:n lento, joka on potentiaalinen “Kinzhal”-ohjusten kantaja, sekä viiden Tu-95-koneen nousu Venäjän Murmanskin alueen Olenjan lentokentältä. Ukrainalaisia pyydetään huomioimaan turvallisuutensa ja menemään suojiin.

Klo 7:30 (tänään on sodan 866. päivä, toim.huom.) koko Ukraina on merkitty punaiseksi ilmahälytysten kartalla venäläisten ohjushyökkäysten uhan vuoksi.

### Ilmahälytysten kartta Ukrainassa

Tu-95-koneiden lentojen tarkoitusta ei tiedetä. Mikäli kyseessä on taistelulento, arvioitu aika saapua laukaisupaikoille on: Saratovin alue: 09:30 – 11:30; Kaspianmeren alue: 10:30 – 12:20. Saapuminen Ukrainan ilmatilaan laukaisujen tapahtuessa: 10:30 – 11:30.

Klo 7:44 monilla Ukrainan alueilla ilmahälytys on päättynyt. Ilmavoimat raportoivat MiG-31K-uhkan päättymisestä ja koneen vetäytymisestä laukaisualueelta.

### Päivitetty ilmahälytysten kartta klo 7:44 8. heinäkuuta

Viiden Tu-95MS-koneen osalta koneet pitävät etelään suuntautuvaa kurssia. Tämä voi viitata joko laukaisupaikoille siirtymiseen tai uudelleensijoittumiseen “Engelsin” lentokentälle.

### Hyökkäys Ukrainaan 8. heinäkuuta

Venäläiset järjestivät jälleen ohjushyökkäyksen Ukrainaan yönä 8. heinäkuuta vasten. He nostivat strategiset Tu-95-pommittajat ilmaan etukäteen, jotka lensivät laukaisupaikoille ja aiheuttivat ilmahälytyksen klo 2 yöllä. Erityisesti vihollinen laukaisi X-101-risteilyohjuksia Tu-95:stä Volgogradin alueelta, ja iskun kohteena oli Žytomyrin alue. Ohjusten reitti kulki Kiovan, Tšernihivin ja Sumin alueiden ylitse kohti Žytomyria, kuten Monitorwar-analyytikot ovat arvioineet.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:24:34