Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # ja Uusi Rakkaus Britanniassa – Formula 1, Silverstone,

08.07.2024 10:46

# ja Uusi Rakkaus Britanniassa - Formula 1, Silverstone,
Lukuaika: < 1 minuutti

# Brad Pitt ja Uusi Rakkaus Britanniassa – Formula 1, Silverstone, Brad Pitt

Brad Pitt ja hänen uusi kumppaninsa osallistuivat Britannian Grand Prix -kilpailuun, joka on yksi Formula 1 -maailmanmestaruussarjan osakilpailuista. Silverstonessa pidettyyn tapahtumaan osallistunut 60-vuotias näyttelijä ja hänen 34-vuotias seuralaisensa eivät yrittäneet pysytellä tuntemattomina. Pariskunta piti toisiaan hellästi kädestä kulkiessaan väkijoukon läpi, valokuvaajien ikuistaessa hetken.

Pittillä oli ainakin kaksi syytä osallistua kilpa-ajoihin. Ensinnäkin hän on pitkään ollut tämän urheilulajin fani ja nauttii itsekin vauhdista, vaikkakin moottoripyörällä. Toiseksi, Pitt näyttelee elokuvassa, joka kertoo Formula 1:stä. Elokuvasta julkaistiin hiljattain virallinen juliste.

Elokuva kertoo veteraanipilotti Sonny Hayesista (Brad Pitt), joka kilpaili Formula 1:ssä 90-luvulla, mutta joutui kauheaan onnettomuuteen ja katosi useiksi vuosiksi. Vanhan ystävänsä (Javier Bardem) pyynnöstä hän päättää palata huippusarjaan auttaakseen tiimiä nousemaan pohjalta ja toimiakseen mentorina Joshua Pearcelle (Damson Idris), nuorelle brittiläiselle kuljettajalle, jolla on potentiaalia tulla maailmanmestariksi.

Muutama vuosi sitten Pitt osallistui tähän urheilutapahtumaan poikansa Knoxin kanssa. Paljon on muuttunut sen jälkeen – hän ei juuri ole tekemisissä poikansa kanssa (ei omasta tahdostaan), eikä Angelina Jolie ole enää hänen rinnallaan.

Toinen paljon huomiota herättänyt tähtipari oli Mick Schumacher ja Laila Hasanovic. Mick Schumacherin ura Formula 1:ssä ei ole sujunut odotetusti, mutta hän ei jätä urheilutapahtumia väliin. Hänen rakkaansa on aina hänen rinnallaan. Laila Hasanovic on malli ja Tanskan kauneuskilpailun finalisti. Hän on seurustellut Schumacherin perijän kanssa lähes vuoden ja on jo hyväksytty perheeseen – hänelle on jopa sallittu vierailut Michael Schumacherin luona.

Britannian Grand Prix -kilpailuun osallistuneiden muiden tähtivieraiden joukossa olivat muun muassa Geri Halliwell miehensä Christian Hornerin kanssa (Horner on Red Bull Racingin Formula 1 -tiimin johtaja), Javier Bardem, Lewis Hamilton ja monet muut.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:05:31