Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Jennifer Aniston Margot Robbie: Raskaushuhut Julkisuuden Paineet #Hollywood #JenniferAniston #MargotRobbie #Tähtielämä #Julkkikset

08.07.2024 11:35

# Jennifer Aniston Margot Robbie: Raskaushuhut Julkisuuden Paineet #Hollywood #JenniferAniston #MargotRobbie #Tähtielämä #Julkkikset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Jennifer Aniston ja Margot Robbie: Raskaushuhut ja Julkisuuden Paineet #Hollywood #JenniferAniston #MargotRobbie #Tähtielämä #Julkkikset

On olemassa tietty kategoria julkkiksia, joille jatkuvasti spekuloidaan raskautta. Esimerkiksi Jennifer Aniston on kyllästynyt vastaamaan epäkohteliaisiin kysymyksiin: “Milloin lapsi tulee?” Samankaltainen ongelma on ollut toisella Hollywoodin vaaleaveriköllä, Margot Robbiella.

Vuodesta 2016, jolloin Robbie meni naimisiin Tom Ackerleyn kanssa, yksikään haastattelu ei ole sujunut ilman “vauvakysymyksiä”. Aluksi hän hymyili kohteliaasti, sitten katsoi merkityksellisesti, ja lopulta hän myönsi rehellisesti:

“En ole vielä valmis äitiyteen. On parempi ymmärtää tämä ja olla kiirehtimättä, kuin yrittää täyttää jonkun toisen odotukset.”

Nyt näyttää siltä, että hän on valmis. Daily Mail julkaisi tuoreita kuvia tähdestä, jotka eivät jätä epäilystä: Margot Robbie on raskaana!

Kuuluisat puolisoit nähtiin paparazzien toimesta Como-järvellä. Kaiken perusteella he olivat matkustaneet sinne juhlimaan Margotin syntymäpäivää – 2. heinäkuuta 2024 hän täytti 34 vuotta. Tom Ackerley oli pukeutunut kermanväriseen paitaan ja khakivärisiin housuihin. 34-vuotias tuottaja ojensi vaimolleen kätensä auttaakseen häntä laskeutumaan laiturilta veneeseen. Tämän jälkeen pariskunta lähti vesiretkelle.

Margot tutustui ohjaajan assistenttiin Tom Ackerleyyn elokuvan “Ranskalaissuosikki” kuvauksissa. He testasivat suhdettaan kolmen vuoden ajan ja menivät naimisiin vuonna 2016. Vuotta myöhemmin pari vakuutti suunnittelevansa lasten hankkimista. Silloin he kuitenkin selittivät lykkäävänsä tätä onnellista hetkeä kiireidensä vuoksi.

Margot saattaa nyt pitää pienen tauon ja valmistautua uuden perheenjäsenen tuloon. Hän viettää lähes kaiken aikansa miehensä kanssa, sillä he työskentelevät samassa tuotantoyhtiössä. He ovat myös äskettäin lanseeranneet yhteisen farkkubrändin Papa Salt.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:03:25