Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Räjähdys Luotskissa: Useita Loukkaantuneita

08.07.2024 05:28

# Räjähdys Luotskissa: Useita Loukkaantuneita
Lukuaika: < 1 minuutti

# Räjähdys Luotskissa: Useita Loukkaantuneita

Sunnuntaina 7. heinäkuuta Luotskissa tapahtui vakava välikohtaus, kun tuntematon mies heitti kranaatin väkijoukkoon autosta. Tapahtuman seurauksena vähintään viisi henkilöä loukkaantui. Poliisi on ottanut epäillyn kiinni.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tapahtumasta, ja sosiaalista mediaa järisyttivät kuvat ja videot loukkaantuneista Kovelinkadulla. Poliisi ja lääkintähenkilöstö työskentelevät edelleen tapahtumapaikalla, ja kadun liikenne on suljettu.

Myöhemmin paikallisen poliisin tiedottaja Marina Baldich vahvisti, että mahdollinen epäilty on saatu kiinni. Poliisi lupaa antaa lisätietoja myöhemmin. Räjähdys tapahtui noin kello 20:50, ja loukkaantuneiden tarkkaa määrää selvitetään edelleen.

Ei Ensimmäinen Tapaus

Aiemmin, 29. kesäkuuta keskellä päivää, Luotskin keskustassa tapahtui samankaltainen räjähdys, kun mies heitti taistelukranaatin keskelle katua. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, ja epäilty, 23-vuotias Hmelnitskin alueelta kotoisin oleva mies, saatiin nopeasti kiinni.

Lisäksi 21. kesäkuuta Bučassa tapahtui räjähdys, kun mies räjäytti kranaatin autossa. Mies vaati kuljettajaa viemään hänet rajan yli toiseen maahan, ja saatuaan kieltäytymisen, hän räjäytti ammuksen. Kuljettaja onnistui hyppäämään autosta, mutta räjäyttäjä kuoli välittömästi.

Kuten on raportoitu, myös Kiovan Ševtšenkivskyi-alueella tapahtui räjähdys, kun mies heitti taistelukranaatin talon julkisivuun. Räjähdyksen seurauksena nainen loukkaantui, ja poliisi otti epäillyn kiinni.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:19:59