Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Rohkea look #Muoti #SydneySweeney #Tyyli #Julkkikset

08.07.2024 13:22

# Rohkea look #Muoti #SydneySweeney #Tyyli #Julkkikset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Rohkea look #Muoti #SydneySweeney #Tyyli #Julkkikset

**Sydney Sweeney hurmaa rohkeilla tyyleillään**

Suositun “The Handmaid’s Tale” -sarjan tähti Sydney Sweeney on tunnettu rohkeista asuvalinnoistaan, jotka korostavat hänen naisellisia muotojaan. Näyttelijä suosii syvään uurrettuja kaula-aukkoja ja lyhyitä minimekkoja. Tällä kertaa hänen valokuvauksensa oli erityisen rohkea.

Näyttelijä otti sarjan peiliselfieitä, joissa hän esitteli Miu Miun asua, joka koostui olkapäät paljastavasta crop-topista ja minihameesta. Sydney täydensi lookinsa saman merkin kangaslaukulla ja huivilla.

Sydney Sweeney oli tehnyt kauniin kampauksen pehmeillä laineilla ja meikin, jossa oli voimakas silmämeikki. Hän poseerasi rennosti ja esitteli vartaloaan eri kulmista.

“En yleensä ota peiliselfieitä, mutta kun otan, ne ovat erittäin kaoottisia”, kommentoi Sweeney.

Monet käyttäjät pilkkasivat tähteä.

“Yrittää liikaa olla seksikäs”; “Hän yrittää aina näyttää seksikkäältä. Miksi hän tekee niin? Miltä hänestä mahtaa tuntua?”; “No, mitä voin sanoa, toppi ja hame ovat hänelle liian pieniä”; “Sydney, miksi tämä kaikki? Olisi ymmärrettävää, jos sinulla ei olisi lahjakkuutta, mutta sinullahan on!”, kirjoittivat bloggaajat.

Kesän alussa, Sydney Sweeney lomaili sulhasensa ja ystäviensä kanssa Floridassa. Paikalliset paparazzit ottivat näyttelijästä laajan valokuvauksen, ja silloin käyttäjien reaktiot olivat täysin erilaisia.

“Ihana vartalo ja pitkät jalat”; “Hienostunut, herkkä ja luonnollinen”; “Sydney ja hänen sulhasensa näyttävät harmonisilta yhdessä”, kommentoivat käyttäjät.

Kerro mitä mieltä olet artikkelista ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:46:33