Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Sakot ja sotilaallinen kirjanpito: mitä sinun on tiedettävä #Ukraina #sotilasrekisteri #sakot

08.07.2024 23:05

# Sakot ja sotilaallinen kirjanpito: mitä sinun on tiedettävä #Ukraina #sotilasrekisteri #sakot
Lukuaika: 2 minuuttia

# Sakot ja sotilaallinen kirjanpito: mitä sinun on tiedettävä #Ukraina #sotilasrekisteri #sakot

Jos henkilö saa sakon Alueelliselta täydentämis- ja sosiaalitukikeskukselta, vastaavat tiedot tulee näkyä Automatisoidussa täytäntöönpanomenettelyjärjestelmässä. Tämä koskee erityisesti tietoja kyseisestä menettelyistä.

Tämän raportoi Informator viitaten Oikeusministeriön selvennykseen. Siellä todetaan myös, että sakon maksamatta jättäminen voi johtaa omaisuuden takavarikointiin.

“Jos TCC määrää sakon henkilöä vastaan, joka välttelee sotilaallista kirjanpitoa, ja tämä henkilö ei kiirehdi maksamaan sitä vapaaehtoisesti, tämä voi johtaa velallisen tilien varojen takavarikointiin, varojen myöhempään perintään näiltä tileiltä sekä omaisuuden takavarikointiin sen myöhempää realisointia varten”, viestissä sanotaan.

Automaattiseen täytäntöönpanomenettelyjärjestelmään voi etsiä tietoja omalla sukunimellä ja etunimellä. Tämä tarkoittaa, että kyseisiä laitoksia ei tarvitse käydä henkilökohtaisesti.

“Automaattinen täytäntöönpanomenettelyjärjestelmä on tietokoneohjelma, joka mahdollistaa täytäntöönpanomenettelyn tietojen keräämisen, säilyttämisen, kirjanpidon, haun, yhteenvedon, tietojen antamisen ja velallisten rekisterin muodostamisen sekä suojan luvattomalta pääsyltä”, viestissä sanotaan.

Mikä on nykyinen sakko sotilaallisen kirjanpidon sääntöjen rikkomisesta
Rauhan aikana sotilaallisen kirjanpidon sääntöjen rikkomisesta määrättävä sakko on 3 400–5 100 UAH (noin 89–134 euroa). Erityisjakson aikana (mukaan lukien sotatila) sakko on 17 000–25 500 UAH (noin 445–669 euroa).

Tämä sakko on maksettava 15 päivän kuluessa. Maksamatta jättämisen tapauksessa päätös lähetetään pakolliseen täytäntöönpanoon täytäntöönpanopalvelun toimistoon rikkomuksen tekijän asuinpaikan, työpaikan tai omaisuuden sijainnin mukaan.

Jos henkilöä on asianmukaisesti tiedotettu tarpeesta saapua TCC:hen, mutta hän on sivuuttanut kutsun, sakkoja voidaan määrätä poissaolevasti ilman, että TCC:ssä on laadittava pöytäkirja sotilasvelvollisen läsnä ollessa. Tästä syystä mahdollinen välttelijä ei ehkä tiedä sakosta.

Uuden mobilisaatiolain astuttua voimaan Ukrainassa sen tahti on huomattavasti kiihtynyt. Puolustusministeriö raportoi myönteisestä kehityksestä ilmoittaen, että TCC:n ja SP:n, CNAP:ien ja “Reserve+” -järjestelmän sotilaallisia kirjanpitotietoja on päivitetty lähes 1,4 miljoonalle sotilasvelvolliselle. Jopa ulkomailla tietoja on lisätty 14 000 kansalaiselle.

Puolustusministeriössä on jopa ilmoitettu, että jos tahti jatkuu, syksyllä voidaan äänestää demobilisaatiolain luonnoksesta. Kuitenkin tällä hetkellä naisten mobilisoinnin tarve säilyy, pääasiassa taistelulääkäreiden osalta. Todennäköisesti tällaista mobilisointia ei kuitenkaan tulla julistamaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:38:44