Eilen yhteensä 88810 latausta

20287 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Salma Hayek ja François-Henri Pinault Wimbledonissa

08.07.2024 17:10

# Salma Hayek ja François-Henri Pinault Wimbledonissa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Salma Hayek ja François-Henri Pinault Wimbledonissa

7. heinäkuuta 2024 Salma Hayek ja François-Henri Pinault nähtiin Wimbledonin klubilla seuraamassa tenniksen mestaruuskisojen seitsemännen päivän ottelua eksklusiivisesta kuninkaallisesta aitioista keskusareenalla. 57-vuotias elokuvatähti oli pukeutunut tyylikkääseen tummaan tweed-takkiin, raidalliseen Gucci-paitaan ja tummiin farkkuihin, ja viimeisteli asunsa kermanvärisellä laukulla. Samaan aikaan Hayekin aviomies, jonka kanssa hän on ollut naimisissa jo 15 vuotta, oli pukeutunut eleganttiin beigeen pukuun sinisen paidan päälle ja täydensi asunsa tyylikkäällä solmiolla.

Keskusareenalla käydyssä ottelussa espanjalainen pelaaja Carlos Alcaraz taisteli ranskalaisen Hugo Humbertin kanssa, ja britti Emma Raducanu kohtasi australialaisen Lulu Sanin. Myös amerikkalaiset Coco Gauff ja Emma Navarro mittelivät tenniskentällä. Hayek ja Pinault eivät olleet ainoita tähtiä, jotka seurasivat Wimbledonin pelejä; muiden julkkisten joukossa nähtiin muun muassa Dave Grohl ja David Beckham.

Salma Hayek ja François-Henri Pinault katsomassa tennistä. Kuva: Getty Images

Toukokuussa 2024 näyttelijä juhlisti koskettavasti miehensä 62-vuotissyntymäpäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa useita yhteisiä kuvia.

“Jumala siunatkoon päivää, jolloin synnyit. Kiitos loputtomasta rakkaudesta ja naurusta, joita annat minulle joka päivä. Hyvää syntymäpäivää, kuninkaani”, kirjoitti Hayek täydentäen onnittelun espanjaksi. “Onnellisia päiviä!”

Yksi onnellisista päivistä. Kuva: Getty Images

Pari alkoi seurustella vuonna 2006 ja meni naimisiin vuonna 2009. Salma ja François-Henri kasvattavat 16-vuotiasta tytärtään Valentinaa. Hayek on myös Pinault’n tyttären Mathildan ja hänen poikansa Augustinin äitipuoli. Pojan äiti on malli Linda Evangelista. Huhtikuussa 2024 Hayek kutsui miestään “sielunkumppanikseen” julkaisemalla koskettavan postauksen arkistokuvilla heidän häistään vuonna 2009.

Valentinan ja Augustinin kanssa. Kuva: Getty Images

“Ei ole sanoja kuvaamaan iloa siitä, että olen löytänyt toisen puoliskoni. Kaikille teille, jotka olette löytäneet oman sielunkumppaninne, älkää koskaan ottako sitä itsestäänselvyytenä. Kaikille teille, jotka ette ole löytäneet, älkää koskaan luovuttako”, kirjoitti Hayek hääkuvien alle.

François-Henrin ja Mathildan kanssa. Kuva: Getty Images

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävillenne sekä kirjautukaa Patreonin avulla lukeaksenne blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:09:07