Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # tilanne #Yhdysvallat #JoeBiden päättänyt kampanjaansa epäonnistuneiden jälkeen #DonaldTrump:n kanssa. Tämä päätös kuitenkin saanut osan demokraattien edustajista toivomaan, kisasta. He toivovat saavansa positiivisia uutisia tästä viikosta ennen sen päättymistä. “Yhä suurempi määrä demokraatteja, puolustuksen ulkopuolella, toivoo, kaikki, aina #Obama:sta kongressin johtajiin, pyytäisivät Bidenia vetäytymään kisasta tämän perjantain aikana,” raportissa todetaan. ## Presidentinvaalit Yhdysvalloissa Tänä syksynä #Yhdysvallat:issa pidetään presidentinvaalit. Tällä hetkellä tärkeimmät ehdokkaat ovat nykyinen Joe entinen Donald Trump. Ensimmäisten jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, kannatus alkanut laskea, koska hänen esiintymisensä ollut parhaimmillaan. Useimmat maailmanlaajuiset mediat ennustivat, kisasta, mutta ilmoittanut tekevänsä niin vain, jos #Jumala pyytää sitä. Hänen perheensä tukee häntä, joten kampanjaansa. Trump sitä mieltä, vetäytyminen hänelle edullista, sillä uskoo, toisen ehdokkaan voittaminen vaikeampaa. Kommentoi jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit kirjautua #Patreon:in avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

08.07.2024 01:28

# tilanne #Yhdysvallat #JoeBiden päättänyt kampanjaansa epäonnistuneiden jälkeen #DonaldTrump:n kanssa. Tämä päätös kuitenkin saanut osan demokraattien edustajista toivomaan, kisasta. He toivovat saavansa positiivisia uutisia tästä viikosta ennen sen päättymistä. "Yhä suurempi määrä demokraatteja, puolustuksen ulkopuolella, toivoo, kaikki, aina #Obama:sta kongressin johtajiin, pyytäisivät Bidenia vetäytymään kisasta tämän perjantain aikana," raportissa todetaan. ## Presidentinvaalit Yhdysvalloissa Tänä syksynä #Yhdysvallat:issa pidetään presidentinvaalit. Tällä hetkellä tärkeimmät ehdokkaat ovat nykyinen Joe entinen Donald Trump. Ensimmäisten jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, kannatus alkanut laskea, koska hänen esiintymisensä ollut parhaimmillaan. Useimmat maailmanlaajuiset mediat ennustivat, kisasta, mutta ilmoittanut tekevänsä niin vain, jos #Jumala pyytää sitä. Hänen perheensä tukee häntä, joten kampanjaansa. Trump sitä mieltä, vetäytyminen hänelle edullista, sillä uskoo, toisen ehdokkaan voittaminen vaikeampaa. Kommentoi jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit kirjautua #Patreon:in avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Presidentti Bidenin tilanne presidentinvaaleissa

Presidentti #Yhdysvallat #JoeBiden on päättänyt jatkaa kampanjaansa presidentinvaaleissa epäonnistuneiden väittelyiden jälkeen #DonaldTrump:n kanssa. Tämä päätös on kuitenkin saanut osan demokraattien edustajista toivomaan, että Biden vetäytyisi kisasta. He toivovat saavansa positiivisia uutisia tästä viikosta ennen sen päättymistä.

Tietojen mukaan, jotka on saatu Axios-julkaisun kautta luotettavista lähteistä, yhä useammat demokraatit haluavat Bidenin vetäytyvän presidentinvaaleista.

“Yhä suurempi määrä demokraatteja, Bidenin puolustuksen ulkopuolella, toivoo, että kaikki, aina #Obama:sta kongressin johtajiin, pyytäisivät Bidenia vetäytymään kisasta tämän perjantain aikana,” raportissa todetaan.

Tämä tapahtuu, vaikka Biden on saanut vahvaa tukea ensimmäiseltä naiselta Jill Bidenilta ja hänen tuomitulta pojaltaan Hunterilta. Biden on ilmoittanut, että vain jumalallinen väliintulo voi saada hänet lopettamaan kampanjansa.

## Presidentinvaalit Yhdysvalloissa

Tänä syksynä #Yhdysvallat:issa pidetään presidentinvaalit. Tällä hetkellä tärkeimmät ehdokkaat ovat nykyinen presidentti Joe Biden ja entinen presidentti Donald Trump. Ensimmäisten väittelyiden jälkeen, jotka pidettiin viikko sitten, Bidenin kannatus on alkanut laskea, koska hänen esiintymisensä ei ollut parhaimmillaan.

Useimmat maailmanlaajuiset mediat ennustivat, että Biden vetäytyisi kisasta, mutta hän on ilmoittanut tekevänsä niin vain, jos #Jumala pyytää sitä. Hänen perheensä tukee häntä, joten hän jatkaa kampanjaansa. Trump on myös sitä mieltä, että Bidenin vetäytyminen ei olisi hänelle edullista, sillä hän uskoo, että toisen ehdokkaan voittaminen olisi vaikeampaa.

CBS:n tekemän kyselyn mukaan väittelyiden jälkeen 72% äänestäjistä uskoo, että Bidenilla ei ole tarvittavaa henkistä ja kognitiivista terveyttä presidenttinä toimimiseen. Monet korkeatasoiset demokraattiset kommentaattorit ja vasemmistolaiset julkaisut ovat kehottaneet Bidenia vetäytymään vaaleista. Samoin ovat tehneet New York Times ja Atlanta Journal-Constitution.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua #Patreon:in avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:49:12