Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Tilannekatsaus heinäkuuta: hyökkäykset voimakkaasti hyökkääjät keskittäneet päävoimansa #Pokrovsken suunnalle, jossa tapahtunut kolmasosa kaikista taisteluista. Suman Tšernihivin alueiden rajaseudut kärsivät federaation alueelta tulevista tykistöiskuista. tulituksen kohteeksi joutuivat muun muassa Katerynivkan, Popivkan, Shpylyn, Vilnen, Vorozhban, Zaričchjan, Rjasnen Tymonovytsin asuinalueet. #Toretsken hyökkäysten määrä kasvoi 13:een. saatiin torjuttua, yksi lähellä edelleen. lentokoneet toimineet aktiivisesti, esimerkiksi Toretsk joutui pommitusten kohteeksi. Toinen ohjusisku kohdistui Katerynivkaan. alueella ampui 16 ohjaamatonta rakettia. #Kramatorsken kahdeksan tuloksetonta Chasiv Yar, Bohdanivkan, Hryhorivkan, Bila Horan Andriivkan #Kupiansken hyökkäsi kahdesti Ukrainan joukkojen Stelmachivkan Yksi Berestoven Tilanne kuitenkin hallinnassa. #Lymansken armeija päivän kymmenen ukrainalaisten Hrekivkan, Nevsken, Makiivkan Ternin Seitsemän päättyi kannalta tuloksettomasti, kaksi käynnissä. #Vremivkan taistelut Vodyanen Kostiantynivkan Puolustusvoimat tekevät kaikkensa estääkseen etenemisen syvemmälle alueellemme. terroristit käyttivät lähes kaksikymmentä ohjauspommia hyökkäsivät myös ohjaamattomilla raketeilla, erityisesti Velika Novosilkan #Venäjä suoritti heinäkuuta aamulla massiivisen yhdistetyn ballistisen iskun rauhanomaisia ukrainalaiskaupunkeja vastaan. tunnin Venäjä tappoi 30 ihmistä haavoitti 125 siviiliä. Putin iskee jälleen siviiliväestöön, tappaen lapsia tuhoten kriittisiä infrastruktuurikohteita suurimmissa kaupungeissa, kuten Kiovassa, Dniprossa, Harkovassa Krivyi Rihissä.

08.07.2024 20:01

# Tilannekatsaus heinäkuuta: hyökkäykset voimakkaasti hyökkääjät keskittäneet päävoimansa #Pokrovsken suunnalle, jossa tapahtunut kolmasosa kaikista taisteluista. Suman Tšernihivin alueiden rajaseudut kärsivät federaation alueelta tulevista tykistöiskuista. tulituksen kohteeksi joutuivat muun muassa Katerynivkan, Popivkan, Shpylyn, Vilnen, Vorozhban, Zaričchjan, Rjasnen Tymonovytsin asuinalueet. #Toretsken hyökkäysten määrä kasvoi 13:een. saatiin torjuttua, yksi lähellä edelleen. lentokoneet toimineet aktiivisesti, esimerkiksi Toretsk joutui pommitusten kohteeksi. Toinen ohjusisku kohdistui Katerynivkaan. alueella ampui 16 ohjaamatonta rakettia. #Kramatorsken kahdeksan tuloksetonta Chasiv Yar, Bohdanivkan, Hryhorivkan, Bila Horan Andriivkan #Kupiansken hyökkäsi kahdesti Ukrainan joukkojen Stelmachivkan Yksi Berestoven Tilanne kuitenkin hallinnassa. #Lymansken armeija päivän kymmenen ukrainalaisten Hrekivkan, Nevsken, Makiivkan Ternin Seitsemän päättyi kannalta tuloksettomasti, kaksi käynnissä. #Vremivkan taistelut Vodyanen Kostiantynivkan Puolustusvoimat tekevät kaikkensa estääkseen etenemisen syvemmälle alueellemme. terroristit käyttivät lähes kaksikymmentä ohjauspommia hyökkäsivät myös ohjaamattomilla raketeilla, erityisesti Velika Novosilkan #Venäjä suoritti heinäkuuta aamulla massiivisen yhdistetyn ballistisen iskun rauhanomaisia ukrainalaiskaupunkeja vastaan. tunnin Venäjä tappoi 30 ihmistä haavoitti 125 siviiliä. Putin iskee jälleen siviiliväestöön, tappaen lapsia tuhoten kriittisiä infrastruktuurikohteita suurimmissa kaupungeissa, kuten Kiovassa, Dniprossa, Harkovassa Krivyi Rihissä.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Tilannekatsaus 8. heinäkuuta: Venäjän hyökkäykset jatkuvat voimakkaasti

Venäjän hyökkäykset ovat jatkuneet tänään, 8. heinäkuuta, kiihtyvällä tahdilla, ja vihollinen on käyttänyt aktiivisesti lentokoneita hyökkäyksiinsä. Rintamalinjalla on tapahtunut 85 taistelukosketusta, kertoo Ukrainan asevoimien esikunta.

Venäläiset hyökkääjät ovat keskittäneet päävoimansa #Pokrovsken suunnalle, jossa on tapahtunut yli kolmasosa kaikista taisteluista. Suman ja Tšernihivin alueiden rajaseudut kärsivät edelleen Venäjän federaation alueelta tulevista tykistöiskuista. Vihollisen tulituksen kohteeksi joutuivat muun muassa Katerynivkan, Popivkan, Shpylyn, Vilnen, Vorozhban, Zaričchjan, Rjasnen ja Tymonovytsin asuinalueet.

#Toretsken suunnalla vihollisen hyökkäysten määrä kasvoi 13:een. 12 hyökkäystä saatiin torjuttua, ja yksi taistelu New Yorkin lähellä jatkuu edelleen. Vihollisen lentokoneet ovat toimineet aktiivisesti, ja esimerkiksi Toretsk joutui pommitusten kohteeksi. Toinen ohjusisku kohdistui Katerynivkaan. New Yorkin alueella vihollinen ampui 16 ohjaamatonta rakettia.

#Kramatorsken suunnalla vihollinen teki kahdeksan tuloksetonta hyökkäystä Chasiv Yar, Bohdanivkan, Hryhorivkan, Bila Horan ja Andriivkan lähellä. #Kupiansken suunnalla vihollinen hyökkäsi kahdesti Ukrainan joukkojen asemia vastaan Stelmachivkan lähellä. Yksi taistelu jatkuu Berestoven lähellä. Tilanne on kuitenkin hallinnassa.

#Lymansken suunnalla Venäjän armeija teki päivän aikana kymmenen hyökkäystä ukrainalaisten asemia vastaan Hrekivkan, Nevsken, Makiivkan ja Ternin lähellä. Seitsemän taistelua päättyi vihollisen kannalta tuloksettomasti, ja kaksi taistelua on edelleen käynnissä.

#Vremivkan suunnalla taistelut jatkuvat Vodyanen ja Kostiantynivkan lähellä. Puolustusvoimat tekevät kaikkensa estääkseen vihollisen etenemisen syvemmälle alueellemme. Venäläiset terroristit käyttivät suunnalla lähes kaksikymmentä ohjauspommia ja hyökkäsivät myös ohjaamattomilla raketeilla, erityisesti Velika Novosilkan lähellä.

Venäjä kohdistaa iskuja siviiliväestöön

#Venäjä suoritti 8. heinäkuuta aamulla massiivisen ja yhdistetyn ballistisen iskun rauhanomaisia ukrainalaiskaupunkeja vastaan. 12 tunnin aikana Venäjä tappoi yli 30 ihmistä ja haavoitti 125 siviiliä. Putin iskee jälleen siviiliväestöön, tappaen lapsia ja tuhoten kriittisiä infrastruktuurikohteita suurimmissa kaupungeissa, kuten Kiovassa, Dniprossa, Harkovassa ja Krivyi Rihissä.

Yksi eniten kärsineistä kohteista oli Ukrainan terveysministeriön kansallinen lasten erikoissairaala “Ohmatdyt”. Vihollisen ohjukset käytännössä tuhosivat Ukrainan suurimman lastensairaalan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Liity myös Patreonin kautta, jotta voit lukea blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:47:42